Kate i Temperley blonder til mental sundhed og wellness dag og en bog Giveaway

DUCHESS vendte tilbage til officielle opgaver i dag iført en kjole af Temperley London.

Arrangementet var en Buckingham Palace modtagelse til verdens mental sundhed og wellness dag.

Her er en hurtig video fra Press Association of the Young Royals, der ankommer.

Kate, forventer sit tredje barn, har kæmpet med hyperemese gravidarum eller Hg, som det ofte kaldes.

En opdatering på præcis, hvordan hun føler, kommer gennem Rebecca engelsk på dagligdagen.

En Aide sagde: DUCHESS ’tilstand forbedres, men hun lider stadig af hyperemese gravidarum.

AIDE tilføjet: Hertuginden er glad for at være lige her i aften

Dette er første gang, vi har set hertuginden, fordi den 30. august da hun sluttede prins William samt prins Harry for arrangementer, der husker Princess Diana.

En anden visning.

Prins William roste Kate i dag såvel som sagt, at hun virkelig kom op med konceptet for hoveder sammen. Meget mere fra Robert Jobsons historie om aftenen:

William sagde, at hertuginden af ​​Cambridge realiserede, hvis de satte på en forenet front i kampen, ville det have en langt større indflydelse.

“Det var Catherine, der først først indså, at alle tre af os arbejdede på mental sundhed i vores private fokusområder.

“Hun havde set, at ved kernen i voksne problemer som afhængighed samt husholdningsopdeling, uløst ungdoms mental sundhed og wellness-spørgsmål var ofte en del af problemet,” sagde han.

Rebecca English har meget mere om aftenens begivenhed i hendes daglige posthistorie:

De 350 gæster på arrangementet omfattede Tidligere Dame Esther Rantzen, Design Adwoa Aboah samt viceminister Prime Priest Nick Clegg. Kate blev rost af gæster for at gøre et udseende på trods af hendes sygdom.

Stephen Fry, som er præsidenten for velgørenhedsindstillingen, sagde: “Jeg forstår, at hun har fået dette spørgsmål meget mere alvorligt end mange forventet mødre såvel som så er vi meget taknemmelige [hun er her]. ‘

Mere om Kates sundhed og velvære fra aftenstandarden:

Det forstås, at Kates udseende ikke indebærer, at hun vil genoptage fuld kongelige opgaver.

Hertugen såvel som hertuginden såvel som prins Harry ankom gennem en velkendt skjult dør i paladsets hvide tegneplads samt at vente på at tilfredsstille dem, der førte figurer fra mental sundhed og wellness-industrien, herunder sindspræsident samt tegneserie Stephen Stege.

I løbet af weekenden blev det meddelt, at Royal Foundation, Kate, William samt Harrys vigtigste velgørende organisation, sætter 2 mio. £ til en ny indsats rettet mod at bruge digital innovation til at forbedre samtalen omkring mental sundhed.

Der var en separat modtagelse tidligere i dag på St. James’s Palace for 100 væsentlige hoveder sammen tilhængere; William samt Harry deltog i denne begivenhed.

Det er Cooper, Therapy Canine med Prince Harry.

Mere fra Richard Palmer’s historie i Express.

Labrador-Retriever Cross har mødt Harry et antal gange med sin ejer, Phillip Eaglesham, en tidligere korporal i Royal Marines, der bruger en kørestol efter at have kontrahent Q feber, en svækkende sygdom forårsaget af bakterier, i Sangin, Afghanistan i 2010.

Nu til, hvad Kate havde.

Hertuginden var i Temperley Londons Eclipse Lace Collar kjole i Iris. Jakken er fra A / W ’17-samlingen, udformet af en bomuld / rayon blanding. Frocket har en A-line silhuet, bomuldsvoile nederdel paneler, sheer ærmer såvel som skuldre, såvel som sort fløjl trim. Kjolen tilbydes på Net-A-Porter ($ 875), samt temperery London ($ 1095). Lige her har du en meget bedre udsigt over blonderne.

Der er en overflod af stilarter fra efterårssamlingen i dette materiale; De kommer i Iris (blå) Kate bar, såvel som hvide såvel som sorte. Kjole i hvid på Farfetch ($ 1095), såvel som i sort på Orchard Mile ($ 1095).

Det kommer i blåt i en kort stil på Shopbop ($ 850) såvel som ved Orchard Mile ($ 850); Hvis det var lidt længere, ville det praktisk talt lave en fantastisk moderskabskjole. Der er også en top, der tilbydes på temperley og på Orchard Mile ($ 695).

Kate accessorized med hendes sorte bayswater suede kobling fra Mulberry.

Jeg tror, ​​at hertuginden havde på sin Gianvito Rossi signaturpumper; Stilen tilbydes i næsten alle størrelser på Net-A-Porter ($ 675).

Det lignede, at Kate havde sin Kiki McDonough Eden øreringe, med blå topaz sten omgivet af diamanter.

Kate bar håret ned med løse krøller.

++++++++++++++++++++++++++++++

Ogsåi dag, en gave til en fantastisk bog om Kates mode af journalist Claudia Joseph. præcis hvordan at kjole som en prinsesse: The Secrets of Kates Wardrobe.

Fra forlaget:

Royal forfatter samt tv-station Claudia Joseph taler til Kates top designere samt afdækker hendes foretrukne mode, fra hendes trofaste nøgen LK Bennett domstol sko til de storslåede aften kjoler, der forvandler hende ind i blændende prinsesse forgudede verden over.

Den blødt omslag Bogen er fyldt med fotos, info samt interviews. Kapitlerne omfatter emner som Kronjuvelerne, Parallels med dronningen, samt præcis, hvordan man kjole til sæsonen.

Der er nogle fantastiske interviews med designere samt virksomheder Kate frekventerer, ligesom Harry Collins af guldsmed G. Collins samt Sons, samt Genevieve Lawson af Cornelia James, dronningens officielle handske maker. En af mine foretrukne interviews var med modist Rachel Trevor Morgan. Bogen er fyldt med gode tilbud på blanke fotos af Kate, samt ting fra hendes garderobe, herunder hendes smykker, sko samt håndtasker. lige her er lidt meget mere fra forlagets beskrivelse:

Dette er en smuk guide til, hvad der er på mode, præcis hvordan til kjole for sæsonen, samt præcist hvordan kvinder over hele kan omfavne hendes stil, genskabe udseendet, der har gjort hende til en verdensomspændende modeikon.

Sådan kjole som en prinsesse tilbydes på Amazon i USA (fra $ 13,35), samt på Amazon Canada stedet (CDN $ 13.63), samt Amazon UK site (£ 12,99). I Australien bogen tilbydes af Booktopia (AUD $ 24,75); Booktopia vil skibet til New Zealand for en ekstra afgift på AUD $ 6,99. Eller du kan bestille direkte fra forlaget.

At gå ind i alt, hvad du kravet om at gøre, er at efterlade en kommentar fortæller os din foretrukne klassifikation af hvad Kate slidt. Er du mest glad for Kate i afslappet stil? eventuelt aften kjoler samt fest kjoler? Eller måske hun arbejder garderobe? Der er ingen bedste eller forkerte svar, såvel som der er ingen faste kategorier; lige forklare hvad klædeskab genre du mest glæde i at se Kate iført. Poster lukker ved midnat EDT søndag, den 15.; vi henter to vindere mandag morgen.

LINKAGE:

Du kan opdage meget mere om verden mental sundhed og velvære Day ved at klikke her; World Federation for Mental Health hjemmeside er her, og det lys-up Lilla hjemmeside er her

I USA opdage meget mere på mental sundhed og velvære Amerika hjemmeside; gruppens Facebook-side er her og Twitter-feed her

Til tjekket ud Prins William bemærkninger i fuld klik her

Den Heads Together hjemmeside er her; velgørenhed Facebook-side er her og Twitter-feed her. Nedenfor en liste over de hovederne sammen Velgørenhed Partners:

Anna Freud Centre hjemmeside er her; organisationens Facebook-side er her; Den Twitter-feed er her

Bedste Beginnings – ”har til formål at mindske barn sundhed og wellness uligheder ved at skabe samt distribuere innovative ressourcer for familier såvel som professionelle”. Du vil opdage den bedste Beginnings Facebook-side her og Twitter-feed her.

BEROLIGE. – kampagnen mod Living Ynkeligt fokuserer på forebyggelse mandlige selvmord. Den rolige Facebook-side er her og Twitter-feed her.

KONTAKT – er en koalition af de væbnede styrker mental sundhed og wellness organisationer samt støttemekanismer, der arbejder hen imod ”sundere væbnede styrker sind.”

Mind – ”Den mentale sundhed og velvære velgørenhed.” Mind Facebook-side er her og Twitter-feed her.

Place2Be fokuserer på i-skole støtte til børn støder mental sundhed og wellness-spørgsmål; Kate er blevet inkluderet i organisationen, fordi 2013. Place2Be Facebook-side er her og Twitter-feed her.

The Mix – ”Storbritanniens største støtte service for dem under 25 år”. Du vil opdage velgørenhed Facebook-side her og Twitter-feed her.

Unge Minds – ”forpligtet til at forbedre den følelsesmæssige velbefindende såvel som mental sundhed og velvære af børn såvel som unge.” Besøg gruppens Facebook-side her og / eller Twitter-feed her.

Lær meget mere om HG på hyperemesis uddannelse samt forskningsundersøgelse Foundation

Richard Palmer historie for The afsløre, er her; Robert Jobson & Fiona Simpsons aften grundlæggende brik er her; Rebecca engelsk & Stephanie Linning s daglige Mail beskyttelse er her; Telegraphs historie er her; Chris Skibets stykke for ITV er her

PopSugar slideshow er her; Den Fug Piger slideshow er her

1k + Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *