Lindo Wing Opdateringer & Din yndlings 3. trimester look

BEMÆRK: Jeg forlod tre elementer ud af den første version af afstemningen. Der er nu en anden version (indsat ved 05:50 torsdag aften); Hvis du har stemt på den tidlige version, ville det være fantastisk, hvis du ikke har noget imod at stemme igen. Jeg undskylder for besværet faktor, arrgghh!

Vi er tilbage med et par newsbytes og en anden meningsmåling, der dækker Kates barsel stil.

Vi begynder med en opdatering på prins Philip, der forbliver i den medicinske facilitet mens inddrive fra hofte udskiftning kirurgi. meget mere fra en aften konventionel historie:

Prinsesse Anne har beskrevet hertugen af ​​Edinburgh som ”på god form,” efter at hun har betalt sin far en check ud i medicinsk facilitet efter hans hofteoperation.

Anne brugt 50 minutter på den private King Edward VII medicinsk facilitet i det centrale London med sin far, som havde den planlagte kirurgi sidste onsdag at erstatte sin fælles med en protese implantat.

Historien bemærker, at dronningen havde også en opdatering på Prins; det lyder som om hun har talt med ham over telefonen. Adspurgt om, hvordan prinsen gjorde, mens på et engagement i Windsor i dag, sagde hun, at ”sagde han han får på meget godt.”

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vi har også en opdatering af situationen på Lindo Wing. På mandag køretøj parkering restriktioner trådte i kraft.

Fra The Telegraph historie:

Det er officielt – Royal Baby Watch er påbegyndt med køretøj parkering restriktioner på plads uden for Lindo Wing St. Marys medicinsk facilitet i London i forberedelse til hertuginden af ​​Cambridge at have sit tredje barn.

Crowd barrierer er sat op på gaden uden at rumme tv-hold, journalister og fotografer, der vil være til stede, da hun går i arbejdskraft.

Der er én ændring fra den måde, tingene blev håndteret med både Charlotte og Georges fødsler: medierne vil ikke blive tilladt komme til faste stillinger, indtil Kate er blevet indlagt på hospitalet. De kan træde ind i området for levende skud og Figurplakater, men de er ikke tilladt at samle og ophold indtil efter Hertuginden er på sygehuset.

The Telegraph Historien bemærker også, at det medicinske team omfatter ”Alan Farthing, Dronningens kirurg-gynækolog, og mennesket Thorpe-Beeston, kirurg-gynækolog til den kongelige husholdning. Både af dem var med til at levere Prince George og prinsesse Charlotte.”

I går kongelige fans begyndte at samle på hospitalet. Fra venstre til bedste du se royal amatørornitologer John Loughrey, Maria Scott, og Terry Hutt.

Jeg genkender Mr. Hutt; han har været på andre større begivenheder som fødsler og barnedåb. Nogle af jer måske bedre genkende de andre i billedet.

For dem interesseret i følgende ting online, vil der være en live stream. her er meget mere fra The Express:

Dette skyldes, at tv-hold kun kan tænde deres kameraer, når paladset officielt meddeler, at Kate er gået ind arbejdskraft.

Men når den live stream er blevet tændt, vil sympatisører fra hele verden kunne se rullende direkte dækning af denne spændende begivenhed hjemme.

Jeg tror, ​​der rent faktisk vil være meget mere end en live stream, der var tilfældet, da Charlotte blev født. og du ved, vi vil være levende blogging her på Hvad Kate Wore når vi ved, at hun er blevet indlagt på hospitalet.

I kongelig navn nyheder, London bookmakere har ”… skåret odds på det kongelige baby bliver opkaldt Jack efter Prins William spøgte med fans på en fodboldkamp tidligere i denne uge,” ifølge denne aften konventionel artikel:

Royal kommentatorer er ikke overbevist om, at den kongelige barnet vil blive opkaldt efter Aston Villa målscorer, dog.

Phil Dampier fortalte Standard: ”William jokede om at ville navngive sit barn Jack eller Jackie efter en Aston Villa fodboldspiller, der scorede et mål – men alvorligt vi taler om den femte-in-line til tronen og en fantastisk barnebarn af Hendes Majestæt – så de vil ønske at være respektfuld.

”Jeg tror, ​​familienavne er langt mere tilbøjelige. Philip ville være en smuk hyldest til hertugen af ​​Edinburgh, og der er masser af muligheder, hvis det er en pige.”

Navnet diskussioner er altid sjovt; Jeg lærer en masse lige fra backstories for bestemte navne.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nu til vores endelige afstemning på Kates dagtimerne barsel stil, denne ene dækker februar, marts, og april. En hurtig bemærkning: nogle ting, der blev båret to gange, ligesom den blå blonder Séraphine kjole, er ikke medtaget, hver gang de blev slidt. Desuden er afslappet stilarter og formalwear udseende indgår i særskilte afstemninger, vi vil gøre i næste uge.)

Vores tidligere indlæg og meningsmåling indsvøbt d.31 januar, da Kate og William var i Sverige. 1st februar fløj de til Norway for den anden del af deres tour. Kate var i en blå Catherine Walker til ankomsten i Oslo; Kate skiftede op udseendet når touring en udendørs skulptur haven; Hun tilføjede støvler, handsker og en hat. under pelsen, Kate bar Séraphine s Marlene kjole i blå.

Den anden dag i Kate og Williams Norge tjek vi så hertuginden i en ny frakke fra Dolce og Gabbana. Hjemme i England, Kate bar en ny frakke af Ged mode for en handling på Addiction begivenhed, etikettens Ellory stil. Når co-vært for en Buckingham Palace reception med Sophie, hertuginden af ​​Wessex, Kate valgt Erdem s ”Suzi guiPure Lace Dress”. For en ’væk dag’ med prins William i det nordøstlige England, Kate bar en anden Dolce og Gabbana pels, ligner den rødbrun / blomme-version slidt i Norge, men ikke identiske.)

Samme tjek til Sunderland Kate også bar en Séraphine kjole under hendes Dolce og Gabbana pels, den barsel mærkets Phaedra stil. flere dage senere havde hertuginden en skræddersyet Jenny Packham frakke og kjole når de er på en Royal College of Obstetricians og gynækologer engagement. Kate vendte tilbage til en designer vi ikke havde set hende bære nylig, Orla Kiely, for blomsterprint ’Margaret’ kjole båret til en National Portrait Gallery modtagelse.

Kate bragt tilbage en barsel favorit til en skole tjek i begyndelsen af ​​marts, den Jojo Maman Bébé ’Prinsesse Line’ pels. Når deltager den årlige Commonwealth service på Westminster Abbey, Hertuginden var i endnu et kig talrige ønsket, da den først blev slidt, Chiara frakke af Beulah London. På et marts 21 UDDANNELSE symposium, Kate bar en skræddersyet Jenny Packham ensemble.

Til sine sidste formelle træfninger, hertuginden sammensætte en række stykker, blande gamle og nye stilarter. Vi så Kate en meget mere tid, da hun deltog i påske tjenester på St. George Kapel i Windsor; hun bar en Catherine Walker frakke først set på St. Patricks Day 2015.

I næste uge vil vi have resultater fra den første og anden trimester meningsmålinger, samt den afslappede / sportstøj og formalwear afstemninger.

Her er afstemningen, er jeg ivrig efter at se, hvordan denne ene går.

ny Afstemning (Afstemning lukket)

Blandet Adskiller: Ged, Hobbs 18.34% (645 stemmer)

Navy Beulah London ‘Chiara’ pels 15,36% (540 stemmer)

Sort Floral Orla Kiely ‘Margaret’ kjole 9,36% (329 stemmer)

brun Catherine Walker coat 8,22% (289 stemmer)

Sort / Hvid Erdem ‘Suzi’ guiPure kjole 6,83% (240 stemmer)

Mint Jenny Packham Coat, kjole 6,23% (219 stemmer)

Blå Catherine Walker med handsker / hat / støvler 5,55% (195 stemmer)

Blå Catherine Walker lufthavn ankomst 5,18% (182 stemmer)

Blå Jenny Packham Coat / kjole 5,15% (181 stemmer)

Blå Séraphine ‘Marlene’ kjole 4,52% (159 stemmer)

fløde Jojo Maman Bébé coat 4,27% (150 stemmer)

Blå Ged ‘Ellory’ pels 3,58% (126 stemmer)

Blomme Dolce & Gabbana coat 3,19% (112 stemmer)

grøn Dolce & Gabbana frakke 2,45% (86 stemmer)

Print Séraphine ‘Phaedra’ kjole 1,76% (62 stemmer)

Andre: 0,01% (1 stemmer)

Stemmer i alt: 3.516

Opret din egen Poll

Tag Vores Poll

Vi har også et par hurtige Retail Roundup emner til aktie, begyndende med de links i London Venner og familie salg. Det er nu i gang, med 25% rabat sitewide på den amerikanske hjemmeside, ingen undtagelser, og helt gratis forsendelse. Kates Bubble Skumdannelsesgeneratorer Øreringe er $ 169, og håbet æg øreringe tilbagediskonteres til $ 356 fra $ 475. tak til Jacqueline på WKW Facebook-side for tippet!

Den Shopbop salg er også undervejs, tilbyder 20% rabat ordrer på i alt mindre end $ 500 og 25% rabat for dem meget mere end $ 500. Dette gør Kates LK Bennett Florete i ’grøften’ colorway $ 260, i modsætning til $ 325.

Hertuginden er Smythe blazer i hæren grønt, samt i navy, falder i pris til $ 521 i stedet for $ 695. tak, Megan, for forslaget på denne ene!

Vi ses i begyndelsen af ​​næste uge, hvis ikke før!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *