10 stilfulde frakker samt jakker til kvinder med store arme

deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Fashion Designers er ikke altid fantastisk til at levere tøj, der passer til enhver form for krop. Situation i punkt: Kvinder, der har store våben – uforholdsmæssigt større end resten af ​​deres krop – kan ikke bære en konventionel frakke uden at føle, at de vil pope armsømmene som den fantastiske Hulk. De fleste frakker samt jakker har en monteret arm, som tvinger den større bevæbnede kvinde til at købe metode så godt enorm eller forsøge at blive varm i ponchos såvel som tørklæder. Ikke fantastiske muligheder, sikkert.

Så hvad er de bedste frakker til kvinder med store arme? Lige her er dine muligheder:

Dolman-muffe. Dolman ærmer er meget mere typiske i toppe end i jakker såvel som jakker, men du kan opdage dem. Typisk vil stilen blive beskrevet som “slouchy”. Dette vil være et meget mere afslappet udseende end din grundlæggende jakke med monterede arme.
Kimono. Enhver type kimono-stil frakke eller jakke vil have en fyldigere arm. I ekstremt kølige klimaer skal du lagre under din kimono jakke. De åbne armhuller giver en masse kølige luft i, hvis du ikke har et basislag under.
Prøv stilarter med stretch. En elastisk bygning giver dig lidt ekstra plads til de arme.
Køb en størrelse såvel som skræddersy. Opdag en frakke, der passer til dine store arme, såvel som da har det skræddersyet til at passe resten af ​​dig. Dette er et valg, når du kan investere i et højkvalitets stykke, der vil vare dig i årevis.

10 frakker til kvinder med store arme

Skræddersyning vil give dig det bedste slutresultat i form af pasform, men det er ligeledes den dyreste. Hvis du hellere vil eksperimentere med nogle løsere, slouchier stilarter, lige her er 10 plukker, du kan elske. Disse er mine 10 foretrukne frakker til kvinder med store arme!

1. Dolman jakke fra helt gratis mennesker

Dolman jakke af helt gratis folk

Free People’s Dolman Jacket er et afslappet kryds mellem en denim jakke såvel som en puffer. Du vil ikke bære det på kontoret, men det vil holde dig varm på dine fridage. Da det er på den store side, parrer det med en monteret bund. Og du kan bære det over jeans – vælg blot denim med en kontrasterende vask. En mørk vaske skinne ville være mit valg.

2. Slouchy Trench fra Asos Design

Slouchy trench coat fra Asos Design

Hvis du ikke har en trench coat i dit skab, der passer, kan det være frakke til dig. Den afslappede pasform giver den en freewheeling vibe, men du kan stadig bælte, at taljen, når du vil tage en langt mere stor tilgang. Ærmerne er fulde, såvel som det betyder ingen fyld eller klemning af dine formede arme. Par denne grøft med jeans i weekenderne, over en kjole til middag ud, eller på toppen af ​​din bukser, når du går tilbage til kontoret.

3. Denim Bomber Jacket fra BDG Metropolitan Outfitters

Denim Bomber fra BDG Metropolitan Outfitters

BDG Metropolitan Outfitters Denim Bomber er en strømlinet version af de helt gratis mennesker Dolman jakke ovenfor. Det har mindre bulk samt en kortere hemline, hvilket giver en tidier, meget mere alsidigt stykke. Slouchy ærmer forlader masser af plads til disse arme såvel som den bløde, vaskede denim sikrer komfort hele dagen lang.

4. Birdie Blazer fra helt gratis mennesker

Blazer fra helt gratis mennesker

Tilføj et strejf af chic til din garderobe med denne vidforedrede blazer. Det kommer ikke til at beskytte dig fra sne såvel som is, men du kan lagde den over en elastisk, langærmet, termisk top til at balancere varme såvel som stil. Ærmerne er sådan en stil erklæring på egen hånd, at ingen vil genkende, at de også har en nyttig funktion. Det tilbydes ligeledes i en smuk rust.

5. Uld kimono frakke fra Helene Berman

Kimono coat fra Helene Berman

Den kolarløse hals og overdimensionerede knapper giver denne frakke en ekstremt klog følelse. Fuld, beskåret ærmer sammen med en faldet påtage for en tilgivende pasform også.

6. La Vida Kimono

La Vida Kimono.

Denne festival-inspirerede, silke såvel som fjer kimono kan gøre en erklæring enhver type tid på året. Prøv det over en bikini til en pool fest eller med en langærmet top, denim, såvel som ankelstøvler, når det er køligt udenfor. Det er ret let, så du bliver nødt til at lagre op i vintersæsonen – men når dette kimono er dit øverste lag, vil det være en samtale-starter. Det er ligeledes stærkt diskonteret bedst nu. Ulempen? Det er kun tørt rent.

7. Sloucky Cable Television Strik

Slouchy, kabel-strikket sweater

Når en frakke ikke passer til højre, er et slouchy kabel-tv-strik et anstændigt såvel som tilgivende stand-in. Det herDen ene er en åben front cardigan stil såvel som kommer i 10 forskellige farver.

8. Batwing Cardi.

Batwing Cardigan.

Longline Cardigan er en af ​​mine foretrukne silhuetter, primært, da det er så hyggeligt som en overdådig beklædning, men ligeledes stilfulde på samme tid. Denne har en batwing ærme, ideel til den store væbnede dame. Hold det med jeans eller en kappe kjole samt strømpebukser.

9. Oversized shearling coat

Oversized Shearling Coat.

Teddy Coat er ikke trending så svært som det var sidste år, men hvem bekymrer sig om? Shearling såvel som fleece gør en drømmende combo på kølige dage, såvel som den overdimensionerede silhuet skaber bestemt et behageligt område for dine arme. Dette stykke virker som en tage på $ 32, men anmeldelser tyder på, at den høje kvalitet kan være inkonsekvente.

10. Fleece Hooded Cardigan

Hooded cardigan.

Her er en mere afslappet fleece stykke med en dolman ærme. Hvad jeg kan lide om hans ene er den elastiske, men monterede manchetter, der holder den kolde luft ud. Vælg mellem 10 farver, herunder efterårsklassikere som mørk miljøvenlig såvel som flåde.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *