Hertuginden lancerer ny indsats, der hjælper babyer og unge børn

Hertuginden lancerede en ny indsats i dag, efter at de overtalte nitten britiske forhandlere til at donere meget mere end 10.000 varer til en gruppe af spædbarns velgørende organisationer.

I dag hjalp Kate pakke ud samt organisere nogle af donationerne på spædbarns grundlæggende i Sheffield, hvor donationer blev droppet af. Infant Basics er “et frivilligt ledet job, der sigter mod at støtte nye mødre såvel som familier, der kæmper for at tilfredsstille den monetære såvel som nyttig bekymring for at kigge efter en ny baby.”

Udover spædbarns grundlæggende, lille landsby, samt Aber-fornødenheder i Aberdeen, Skotland er en del af projektet. Rebecca Dansk af Dagday Mail Sendt en video af hertuginden ankommer.

Infant Banks tilbyder vigtige ting som bleer, tæpper, håndklæder, moderskabspuder, madrasser, såvel som andre grundlæggende. Kate talte med nogle af mødrene hjulpet af spædbarnsbanker.

En anden visning.

Nedenfor sorterer frivillige varer på en spædbarnsbank.

Little Village Reports Der er meget mere end 100 spædbarnsbanker i hele Storbritannien.

De drives hovedsageligt af frivillige, såvel som forskningsundersøgelse viser et betydeligt løft i udnyttelsen af ​​britiske spædbarnsbanker under coronavirus pandemien. spædbarnsbanker hjælper familier med børn op til fem år.

Hertuginden har arbejdet på jobbet i nogen tid. I juli hjalp hun med at pakke vigtige bundter til modtagelige børn på spædbarns grundlæggende i Vest Norfolk.

Konceptet for indsatsen kom overholder en række personlige besøgskate lavet til den vestlige Norfolk-placering, meget mere gennem aftenstandardens historie.

Kate fortalte præcis, hvordan hun brød ned såvel som græd, da hun fik hus efter at have besøgt en spædbarnsbank, der hjalp modtagelige familier i begyndelsen af ​​Covid-19-låsning.

Hertuginden mindede om: “Det kan blive ekstremt følelsesmæssigt. Jeg husker et par af de familier, jeg mødte fra kongens Lynn, så godt som jeg gik Hus såvel som faktisk briste i tårer, deres historier var så bevæger sig.

Du anerkender talrige af mærkerne såvel som detailhandlere Kate overtalte til at bidrage til indsatsen: John Lewis, trotters, det hvide selskab, samt Jojo Maman Bébé er blandt dem, der donerer. Nedenfor har hertuginden med mødre, der modtog hjælp fra spædbarns grundlæggende og organisationens administrerende direktør.

For den fulde liste skal du klikke på Højre for at tjekke Off Infant Basics Weartup på indsatsen såvel som dagens besøg. Lige her er en hurtig video om bestræbelserne fra Kensington Palace.

Hertuginden talte med familier ved hjælp af South Yorkshire Infant Bank såvel som hørt om deres oplevelser med tjenesten. Lige her ser du hende chatter med Ali Wartty såvel som Sahara Hamawandy, såvel som deres enårige tripletter.

Emily Nash har meget mere i hendes hej! stykke:

En følelsesmæssig Sahara fortalte hertuginden præcis, hvordan hun blev henvist til spædbarns grundlæggende efter at have kæmpet for at klare. Velgørenheden gav dem en tredobbelt barnevogn, Moses kurve samt starterpakker, såvel som tøj samt toiletartikler som babyer er vokset.

“Jeg boede på 12. etage af en blok af lejligheder såvel som forsøger at klare de tre af dem,” fortalte hun hertuginden. “Det burde have været så stressende,” sympatiseret Kate.

Denne grafik taler til kravet lige ved Sheffield-spædbarns grundlæggende, hvor Kate var i dag.

Kate også talte med andre spædbarnsbanker på en telekonference i dag.

I denne screengrab fra opkaldet ser du to modtagere af spædbarnsbankdonationer, Ella-Mae øverst til venstre såvel som Amy nederst til højre. Little Village CEO Sophia Parker er øverst til højre.

Mere fra Victoria Wards Telegraph historie.

Hun talte ligeledes gennem Zoom til Amy Bomuld, der flygtede en hård hus med kun hendes spædbarn barn Ricky, nu tre, samt det tøj på ryggen, samt hvem der nu frivillige med Little Village.

Hertuginden fortalte hende: ”Det er modigt, samt ikke ofte den letteste ting at gøre, men det er virkelig fantastisk at du har nået ud, at du er så åben omkring dine egne kampe men også sandheden, at du er i en sådan fanatiker [sic] placering nu.

Dette er en fantastisk indsats samt hårdt brug.

Nu til vores kig på, hvad hertuginden havde.

Mange genkendte hende kjole bedst væk, Flippy vride kjole (£ 1850) i silke crepe af Suzannah London.

Suzannah beskriver kjole denne måde: ”… silhuet er kontureret omkring taljen samt foran åg med sarte pin-læg. Den kjole er designet til at være en elegant te-længde med smukke halv-lange ærmer med en knappet manchet. Knapperne arbejde fra dobbelt til enkelt-breasted ned midt foran til lukning.”

Hertuginden allerførste wore kjole til Wimbledon sidste år.Et kig på de to engagementer.

I dag er hun valgt bæltet, der kommer med den kjole, lavet af silke crepe backed i læder.

Hertuginden var iført en Amaia Børn ansigtsmaske, forhandlerens voksen Genanvendelig Cotton Face Mask (£ 15) i en Liberty print kaldet Wiltshire Blomster.

Masken er konstrueret af to lag 100% bomuld samt en indre filter; det kommer med fem filter påfyldninger. 30% af salgsprovenuet bliver doneret til NHS Charities sammen fond. samt forhandleren donerer to masker for hver maske, der er solgt. meget mere fra Monique Jessen i i juni 1 personer historie:

”Vi gjorde det ud for solidaritet, da vi følte så hjælpeløse,” Amaia Arrieta, den spansk-fødte designer samt skaberen af ​​den eponyme London-baserede butik, fortæller PEOPLE. ”Vi ønskede at lysne traumer for børnene samt gøre det meget sjovere ved at gøre smukke masker, der er teknisk risikofri dog også søde.”

BEMÆRK: Ansigtsmasker er påkrævet i de fleste offentlige indendørs indstillinger i Storbritannien, samt på offentlig transport, samt i nogle andre indstillinger. (Seneste regler kan tjekkes ud her.) Vi kan tale om det særlige maske slidt i dag fra en stil synspunkt, men behage afstå fra at kommentere på de regler / retningslinjer / krav selv.

Kate ligeledes accessorized med hendes Tabitha Simmons ’Dela’ pumper i creme samt grå. Det har været en lang tid, fordi vi så disse blev de allerførste slidt i juli 2011 under Nordamerika Tour.

Jeg har ikke været i stand til at tage en stor kig på øreringe. De er små bøjler, svarende til Accessorize Twisted metal design, men mindre såvel som uden mærkbar tekstur. Det ligner Hertuginden bar hende Daniella Draper Trio Diamond Midnight Moon Halskæde (£ 1270, ca $ 1650 ved dagens valutakurser).

Revideret aug 23: Det ligner Kates øreringe er af alle de faldende stjerner, en håndværker smykker firma i Irland. Forretningen lagt ud på Instagram om øreringe, samt en halskæde, der blev båret i september 2020; stykkerne var en gave til Kate.

Stilen er Gold Disc Circle Øreringe ($ 58). mange tak til Lauren for hendes detektivarbejde på denne ID!

Nu til farten til til Norfolk spædbarn Bank.

Hertuginden legede en mere traditionel skjortekjole i en midi længde. Det har en grundlæggende knap foran, trekvart ærmer, samt en selvstændig bælte. Jeg har ikke været i stand til at id den kjole endnu dog vil tage endnu et kig efter udstationering. Jeg har modtaget en række meddelelser, samt e-mails tyder det er Viola gown af Boden (og jeg troede det kan være, at stykke så godt), men de tekstiler samt detaljer ikke passer. under venstre, Kates materiale samt på højre, den Boden materiale.

UPDATE: Med tak til Laura på kvidre for tippet, den kjole * er * ved Boden. Forretningen indsendt dette billede på Instagram i april 2019.
Hertuginden var iført hendes Superga Cotu traditionelle trænere ($ 65).

Skoen er til salg på Road Runner Sport ($ 39.87 i en anstændig række størrelser).

Og det ser hun bragt tilbage sin Lele Sadoughiu polstret hovedbøjle ($ 75).

Kate ligeledes bar hendes Daniella Draper Mini Amor bøjler igen, vist nedenfor, når den bæres til et andet engagement.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Også i dag, en opfølgning på tidligere indlæg om børns Hospice Week. Du kan huske den Delf familien; Hertuginden af ​​Cornwall samt hertuginden af ​​Cambridge chattede med dem på en zoom opkald.

Husstanden tabt 9-årige Fraser i januar. under opkaldet, Kate lovet at plante en solsikke i Frazier hukommelse. Nedenfor ser du hende med solsikke på The Nook Hospice, hvor hun hjalp plante en have.

HVER rapporter de Delfs er kommet for at se solsikke. nedenfor kan du se Carla, 13-årige Stuie samt Stuart Delf; HVER indsendt et billede af husstanden på Facebook.

Mere fra hver:

Solsikken er fordi flyttet til vores hospice i Milton, hvor Fraser brugt de sidste par uger af sit liv. Husstanden så solsikke i sin nye hus for første gang sidste fredag ​​(d.31), iført lyserød – en farve Fraser elskede.

VIDEO:
Den kongelige husholdning kanal byder på meget mere end tre minutter fra dagens engagement.

LINKAGE:

Lær meget mere om britiske spædbarn banker på den lille landsby websted

Besøg spædbarn Basics site her; velgørenhed Facebook-side er her; sin Twitter feed er her; checket ud deres historie om dagens gå til her

Læs HVER korte artikel om Delfs samt solsikke ved at klikke her

Aftenen Standard historie om indsatsen er her; Telegraph korte artikel er her; Den daglige Mails beskyttelse er her

Hej brik om indsatsen er her; by samt Land historie om Vesten Norfolk gå til, er her

520Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *