Hej! En anden version af den nøjagtige samme damn kjole

oh look, det er bodice fra enkelhed 2389 såvel som den burdastyle Heidi nederdel igen! (Læsere kvæler gaber, nå refleksivt for deres mobile enheder.)

Denne gang er det i denne smukke grå stiplede schweizer, som jeg har haft så længe, ​​at jeg ikke engang kan huske på, hvor jeg købte det. Jeg har fastholdt det permanent, da jeg troede, at det ville krav være foret, men det viser sig ikke, det gør det ikke. Her har et bedre udseende:

Det er ligesom Chambray, dog stiplede schweiziske! To af mine foretrukne materialer mashed sammen!

Her er lommen / lynlås visning:

Hvorfor ja, det er grå-og-hvid seersucker piping! Du kan også bare se, at lommerne er foret i denne yderst rolige rene grå voile.

Her er lommen-i-Progress:

Her er nøjagtig samme rør på skuldersømmen:

Og endelig, ryggen:

Jeg har ikke engang presse dette, før jeg lagde det på kjoleformen, hvilket er et mirakel, hvis du spørger mig. Men materialet er ekstremt blødt såvel som lys såvel som så det ser ud til, at rynker tager et kig på det såvel som stat “Ja, nej, jeg tror, ​​jeg vil prøve den næste kjole ned, tak alligevel.” (Okay måske er der et par rynker på ærmet såvel som nederdel hems …)

Jeg har håndteret for at slå et par andre kjoler for nylig – jeg vil forsøge at få dem udgivet snart.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

En anden vinter dressjanuary 10, 2015in “Erin_Sewing”
Hearts såvel som BonesJuly 28, 2014in “Erin_Sewing”
For meget materiale har aldrig skadet anyonemay 10, 2012in “stof”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *