Doll House Size Dress Form

Nogen spurgte mig, om min miniature kjole form mønstre kunne bruges til at lave 1:12 skala kjole formularer til et dukkehus. Jeg skulle svare nej, idet jeg overvejede, at de er skabt i kvartalskala til halv skala. Men så spekulerede jeg på, om måske papirversionen kunne gøres så lille.

Halvskala Paper Dress Form Mønster oprettes til at blive udskrevet på kortbeholdning og forstærket med bølgepap. For at teste mønsteret klokken 1:12 skal du udskrive det på 16,7% af den oprettede størrelse på almindeligt papir og brugte en kornkasse til pap. Jeg tapede det sammen med små strimler af scotch magic tape og brugt flydende sting stof lim påført med et tandstikker.

Som du kan forestille dig, var det ikke let at sætte de små stykker sammen. Men meget til min forbavselse var det faktisk muligt! Det hjalp, at jeg har lavet flere prøver i halvskalaens størrelse, så jeg var bekendt med byggeprocessen.

Jeg planlagde ikke at afslutte kjoleformularen. Jeg havde troet, at jeg bare ville sætte et par af stykkerne sammen for at se, om det ville fungere. Stykkerne gik godt sammen, og det var så sødt, jeg måtte afslutte det. Jeg brugte også det medfølgende papstativmønster for at gøre en stand til det. Stangen til stativet er et stykke trådbelægningshænger.

Jeg syet et strikkedække til kjole form fra noget tyndt strikstof og dekoreret stativet med vaskemål. Det er så charmerende, jeg vil næsten lave et dukkehus til at sætte det ind. Men nej, syning tager op nok tid og plads i mit liv, og jeg har ikke brug for en anden hobby. Jeg vil bare sætte denne kjole formular ved siden af ​​mit tastatur.

Del dette:
Twitter.
Facebook.
Pinterest37.
Mere

Linkedin.
Reddit.

Lomme
Tumblr.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Mini fyldte kjole Form Patterni har gjort endnu et andet mønster for DIY Tiny Dress Forms. Denne har en meget stor form og er min favorit. Disse små kjole former er så søde! Mit mål var at lave en vedhæftet og fyldt lille kjole form med en form, der var både veldefineret og attraktivt så …
6. august 2015in “Halvskala Patternmaking and Sying”

Mød min mini-Meafter Gør min Bootstrap Fashion DIY fyldt kjoleform, jeg lavede en halvskala version af mig selv. smuk sød, er hun ikke? Jeg lavede nogle ændringer til bustområdet for at forsøge at rette de passende problemer, jeg havde der på fuldskala versionen. Det er bedre end det startede, …
2. april 2018in “Halvskala Patternmaking and Sying”

Holiday Giveaway for ferien Jeg giver væk et sæt af alle mine DIY miniature kjole form mønstre. Disse omfatter: Min favorit, den vedhæftede og fyldte kjole formular. Denne kommer i tre størrelser (1/4 skala, 1/3 skala og 1/2 skala): De fyldte kjole form instruktioner omfatter et mønster for at gøre …
20. december 2015 Med 6 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *