Gütermann Tråd Farve Antal konverteringsdiagrammer

Gütermann Retail tråd, der sælges i USA, er mærket med et andet sæt farvestal end de engrosversioner, der sælges på rør, som dem, der er tilgængelige fra WAWAK. Gütermann Mara 100 Alle formål Tråd – Tex 30 Solgt på Wawak er den samme tråd som det all-purpose tråd, der sælges i detailhandel, men du får ti gange så meget som det er på de små spoler. Så det er en god aftale at købe de større farver af farver, du bruger meget.

Hvis du spørger, vil Wawak sende dig et konverteringsdiagram, så du kan sammenligne de 262 detailfarve numre til engrosnumre. Det indeholder kun tallene, ikke detailens farve navne og sorteres af detailnumrene. Det ser også ud til, at det er blevet fotokopieret et par gange og er svært at læse.

Jeg har engros 700 farve tråd diagram, og jeg ønskede nemt at kunne konvertere farve numre begge veje, så jeg fandt en liste over farvnavne, tilføjede dem til listen og omformateret den. Jeg inkluderede en side, der er sorteret af detailnumrene og en, der er sorteret efter engrosnumre.

Her er et link til at downloade PDF’en af ​​de nye og forbedrede Gütermann trådfarve nummer konvertering diagrammer. [Jeg opdaterede diagrammerne den 1/4/2021 for at rette nogle farvebenes baseret på dette diagram fra BlackBirdfabrics, som jeg kontrollerede mod andre online kilder. Bemærk, at online-forhandlere kan bruge forskellige navne til nogle farver. Det delvise billede nedenfor er fra mit originale diagram, ikke den korrigerede, FYI.]

Da jeg sammenlignede deailtrådspoler, som jeg har til tråddiagrammet, ser det ud til, at ikke alle farverne er nøjagtige kampe, og trådfarven varierer lidt mellem farvestofperioder, så hold det i tankerne, men det skal få dig tæt på den rigtige farve.

Lad mig vide, om du finder fejl i diagrammet.

Del dette:
Twitter.
Facebook.
Pinterest13.
Mere

Linkedin.
Reddit.

Lomme
Tumblr.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Brother 2340CV Cover Stitch Machine Survival Guidei har haft min bror 2340cv cover sting maskine i omkring et år. Jeg ønskede en cover stingmaskine, der kunne gøre brede dæksting, smalle dæksting, og kunne bruge en bindemiddelfæstelse. At købe en cover sting maskine var allerede lidt af en finansiel stretch for mig, så jeg …
27. juli 2017in “Syning”

Undgå hoppede sting på Knitsi har haft problemer med hoppede sting, når du syr på alle typer strikstoffer. Jeg kiggede op tips til at undgå hoppede sting, og jeg troede, jeg gjorde alt rigtigt, men intet jeg forsøgte hjalp. Jeg begyndte at bekymre mig om, at mine vintage symaskiner bare var op til …
6. juni 2016in “Syning”

Min sanger 411gfor de sidste par år har jeg søgt efter den perfekte zig-zag symaskine, der kan trædes. Jeg har ikke fundet en, der opfylder alle mine krav, men jeg har fundet flere, der kommer tæt på. Min sanger 328k er alt metal, det gør de fleste af de sting, jeg har brug for, …
24. marts 2017in “Treadle Symaskiner”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *