Godt nytår / kjole

Glædeligt 2017, folk! Her er en ny kjole, der ikke er den samme kjole, jeg har lavet de sidste dusin gange:

Det er rushcutteren ved i foldene, syet op i temmelig tungt denim. Jeg glædede mig i at sy det ganske lidt (når jeg fik mønsteret tapet sammen), men jeg glæder mig over at bære det uhyre.

Her er nakkebiten, er det ikke dejligt?

Tilbage Zip, som jeg typisk ikke er en fan af, men denne er kort, så det er okay:

Jeg brugte noget mønstret bias tape fra Daiso for at afslutte halsen:

Disse lommer er enorme. Virkelig, virkelig stor:

Virkelig:

De er satte lidt lave på kjole, så lejlighedsvis skal jeg bøje for at få tingene ud af bunden af ​​dem, som jeg finder lige dele irriterende og sjovt. (Når jeg sy det igen, sætter jeg en falsk bund i lommen på en eller anden måde.)

Dette er en meget, meget behagelig kjole, med et par advarsler. For det første er ærmerne lidt brede, så de kan blive lidt fastgjort i et frakke. Jeg skal i nogle tilfælde gøre en hurtig ‘wrap’ af ærmet omkring min arm, før jeg sidder min arm i frakken, for at sikre, at jeg ikke ender med bulgy albues.

Også dette er en kjole, der er meget meget mere behagelig stående end at sidde, men det er nok fordi jeg overbelaster lommerne (fordi jeg kan, fordi de er store). Så hvis du også lægger dine lommer som Harpo Marx, må du også nødt til at lave en lille justering og trække kjoleens sider fremad, når du sidder, så dine tunge lommer ikke falder underligt ned ad siderne af din stol. Men det er en lille pris at betale!

Jeg kan godt lide at bære dette med fodløse strømpebukser og sneakers eller regelmæssige strømpebukser og ankelstøvler. Jeg har brugt dette med lyse gule strømpebukser flere gange, tænker på, at nogen vil sige “Hey, i de strømpebukser ser dine ben ligesom Muppet Flesh,” men ingen har endnu. Som sandsynligvis fordi mange af mine venner og bekendte er taktfulde, venlige mennesker, men det er sandt.

Åh, og hæften står over for, hvilket er en behandling, jeg altid kan lide, især på tunge stoffer:

Jeg har et par andre kjoler, jeg har lavet under denne sidste blogging Hiatus, og målet / opløsningen er at sende en om ugen, indtil jeg er fanget. Ønsk mig held og lykke!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Fangen af ​​min egen deviceFebruppe 18, 2017in “Erin_Sewing”
Party Dress! 15. december, 2013in “Erin_Sewing”
Sødme og lightjuly 31, 2012in “mønstre”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *