Acid Gul Glamour

WOW, denne kjole (på Lucite Box Vintage) er over-the-top, på bedst mulig måde. Jeg elsker to-tone, glasknapperne og bæltet, som enten har en overskæg eller læber på den. For reals:

Jeg er en stor fan af de forskellige farvede ærmer poking ud af en mørk top. Dette ser fantastisk ud.

Jeg vil ikke høre, at du ikke kan bære denne farve. Enhver person kan bære enhver farve, hvis de vil have dårligt nok. Alt du skal gøre er at bryde sig meget mere om din egen fornøjelse i farven end om andres fornøjelse ved at tjekke dig ud. Dette er en arena, hvor jeg siger, at du skal være helt egoistisk. Du tror, ​​at gul vasker dig ud og får dig til at se sjov ud? Hvis gul gør dig glad, skal du bære det! Lykke er meget vigtigere. (Og du kan altid tilføje noget læbestift, ikke?)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Acid Gul Glamourmay 8, 2010 Med 23 kommentarer
Hvor jeg handler min alderscertober 14, 2009 med 37 kommentarer
Arbejde i gang: Grey Ruffle DressJune 2, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *