DIY Dressmaker s Tracing klud

Tilbage i dag, da jeg startede med at sy, det dameskrædder s kalkerpapir tilbudt hus kloakker var voksagtig, ligner professionel voksbehandlet kalkerpapir. Det gjorde store mærker, men de var permanent. Den voksfrie sporing papir almindeligvis udbydes til hus kloakker disse dage udvasker bedre, men det næppe mærker stof, det kommer i små, tynde plader, det gør ikke ret længe, ​​så vel som de mærker ofte børste væk, før du er gjort med dem.

Links i dette indlæg, der er identificeret af en stjerne (*), er affilierede links. Hvis du klikker videre, samt foretage et køb, vil jeg lave en kompensation (uden ekstra udgift for dig).

På grund af disse spørgsmål, jeg sjældent bruger kalkerpapir til mærkning mine klæder. Jeg plejer at bruge skrædderens stifter, vaskbare markører *, eller et kridt hjul *. Men der er tidspunkter, hvor jeg vil bruge kalkerpapir, såsom når jeg spore mønstre på papir eller markere stikningerne på muslins.

Da jeg næsten ikke kan se de mærker efterladt af min voks-fri sporing papir, har jeg brugt de samme Slaske strimler af voksbehandlet kalkerpapir jeg har haft i de sidste 25 år, men de små stumper ikke kommer til at vare meget længere. Jeg har antyde at få nogle professionelle sporing papir i et stykke tid, men det har ikke gjort det til toppen af ​​mit ønske endnu notering. Der er altid noget andet krav jeg først, ligesom nogle stof, eller en ny saks, eller en mere vintage syning enhed. . .

Jeg havde lige været tanker om de problemer, jeg har med kalkerpapir når jeg snuble over vintage patternmaking bog nutidige Pattern Design * af Harriet Pepin. Du kan også opdage pdf-versioner af denne bog online. Bogen begynder med en notering af værktøjer samt materialer du kravet til patternmaking. Forfatteren beskriver præcis, hvordan man laver en ”kridt board” (bruges som vi bruger kalkerpapir til mark stof) ved at male en vand / kridt blanding på et papir dukket bord samt dække den med ostelærred.

Det fik mig spekulerer på, hvad slags pigmenter jeg måske bruge til at gøre farvet kalkerpapir. måske noget voksagtig, ligesom farveblyanter? Jeg besluttede at prøve vaskbare farveblyanter, da de kan opløses i vand, samt de vaske ud af stoffet. stedet for at bruge papir, brugte jeg et stykke quilter bomuld. Jeg regnede materiale ville holde op langt bedre end papir samt ville holde pigmentet bedre. Også ved hjælp af materiale jeg kunne gøre en dobbeltsidet kalkerlærred, så jeg måske sandwich den mellem to materialelag at markere begge lag på én gang.

Jeg spurgte mine børn til at komme ud af deres kasser med gamle farveblyanter, samt heldigvis stadig havde de et par jumbo størrelse vaskbare Crayola farvekridt tilovers fra deres toddler dage.

Crayola vaskbare farveblyanter * er lavet af vandopløselige polymerer i stedet for voks. De opløses hurtigt i vand samt smelte ved lav temperatur (ikke efterlade dem i en varm bil!). Jeg hugget op halvdelen af ​​en blå farveblyant samt halvdelen af ​​en lilla farveblyant, tilsat to spiseskefulde (30 ml) fra vand, derefter microwaved mix 10 sekunder ad gangen, indtil jeg kunne røre det til en glat blanding.

Dette eksperiment mindede mig om min high school naturfagslærer. Han ofte gjort nar af den onde heks i Troldmanden fra Oz. Han ville sige ”Hun opløse, ikke smelter!” Mine vaskbare farveblyanter blev samtidigt at opløse samt smeltning, som er form for usædvanligt.

Den tykke, glatte farveblyant blanding følte finger maling. Jeg fik min 4,5 “med 12,5” (11 cm med 32 cm) stykke materiale våd, vredet det ud, såvel som dyppes det ind i Goop. Jeg fladet ud materialet på en fleksibel skærebræt samt glattede laget af oliekridt blanding. Jeg havde masser af farvekridt blanding tilovers. Jeg sandsynligvis kunne have belagt to stykker materiale, der størrelse med hvad der svarer til en jumbo størrelse farveblyant. Det var en smule rodet, men oprydning var let, da hey, det er vaskbart.

Jeg hang materialet op til tørre. Efter at lade det tørre i en dag, jeg kort stryges den mellem to ark papir med en knap varmt jern, bare at flade det en smule.

Jeg var bange for, at farvekridt ville flage ud af overfladen samt gøre noget rod, men det gør slet ikke. Kluden bare føles stiv, ligesom olie klud.

Og. . . det virker! Jeg testede det ved at spore på både papir samt stof. Jeg klemt det mellem to lag stof, samt fik store mærker på begge lag. Jeg er stadig kommer til at få nogle professionelle voksbehandlet kalkerpapir en af ​​disse dage, men jeg tror, ​​jeg vil også få nogle meget mere vaskbare farveblyanter samt gøre en større stykke kalkerlærred. Jeg kan bruge min kalkerlærred når jeg ønsker mærker, der vasker ud, eller når jeg ønsker at markere to lag på en gang. Den kalkerlærred skal vare rigtig lang tid. Når kluden kræver langt mere pigment, kan jeg altid male på lidt meget mere vaskbart farvekridt blanding at forynge det. så godt jeg kan gøre sporing klude i et godt tilbud af farver, også!

Jeg tænker en syning begreber virksomhed har brug for at gå sammen med Crayola at gøre os nogle meget bedre WashaBle Dressmakers sporingspapir!

* Links i dette indlæg identificeret af en stjerne (*) er affilierede links. Hvis du klikker igennem såvel som foretage et køb, vil jeg lave en kompensation (uden ekstra udgift for dig).

Del dette:
Twitter.
Facebook.
Pinterest11.
Mere

Linkedin.
Reddit.

Lomme
Tumblr.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Mere DIY Dressmaker’s Sporing PaperAmter Gør en dobbeltsidet sporende klud ved hjælp af vaskbare farveblyanter, jeg besluttede også at prøve at lave enkeltsidet sporingspapir, da kommercielt tilbudt voksfri papir bare ikke markerer godt, såvel som professionelt vokset sporingspapir er dyre såvel som gør langsigtede mærker på stof. Links i dette indlæg identificeret af en stjerne …
9. november 2017in “Patternmaking”

Speed ​​Draping samt farerne ved bærbare muslinser Amazon produktforbindelser i dette indlæg er affilierede links. Hvis du klikker på disse links samt køb noget, vil jeg lave en lille kommission. Min hendes husbond har bedt mig om at gøre ham til en hvid skjorte. I efteråret besluttede jeg, at jeg ville gøre ham til at trøje til jul. Jeg har…
28. december 2016in “Patternmaking”

Bryd 5/8 “Habitharsaro siden, da jeg først lærte om at bruge smalere sømgodtgørelser som beklædningsmarkedet, fungerede det ikke for mig. Jeg ville sætte mig ned på min syanordning såvel som uden at tænke, jeg ville sy 5/8 “fra kanten, glemmer jeg ville ændre sømtillæggen. Min søm ripper fik meget …
17. juni 2015in “Patternmaking”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *