Og drabbelserne begynder

i starten, uanset hvad der syntes fint mellem os. Jeg mener, at hun klagede over, at jeg var scratchy, men jeg troede bare, at det ville blive rettet, da jeg var færdig. Præcis hvordan kunne jeg have forstået, at ‘scratchy’ var bare en stand-in for “jeg kan ikke lide dig”? Samt den anden kvinde, den i den hvide kjole, syntes hun at kunne lide mig. Hun klappede hænderne, i det mindste indtil hun blev poked af en pin. Det var ikke op, før hun satte mig på, stadig ved at bruge curlers, såvel som græd, at jeg forstod, at jeg var grim. Ingen af ​​os kan vente på dagen for at være forbi.

[Så sig tak til jer alle for det utrolige bidrag til Heifer International! Her er den allerførste drabble, men der vil være andet ikke-drabble materiale mellem nu såvel som jul. For eksempel fortæller Welmoed mig (og NY gange bekræfter) at Audrey Gown tilbød for $ 800k! Det er en stor del af får.]

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Secret Lives of Gowns Vol. 9DeCember 4, 2006
Du gjorde det! 17. december 2007
Secret Lives of Gowns # 14march 27, 2008 Med 80 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *