Gratis mønster fra V & A!

Klik her for at finde et gratis mønster fra V & A for (jeg tror) kjole ovenfor. Det er i britiske størrelser 10,12, & 14 (jeg har ingen idé om, hvad disse størrelser er i rødblodede amerikaner, men jeg antager, at det er noget, der er google-stand), og det udskriver på A4-papir (hvoraf jeg plejede har en stash, men ikke længere). Så alt i alt er jeg ikke sikker på, hvor nemt det vil være for dem uden for imperiet at styre, men hej, gratis mønster til sød kjole!

Mange tak til Nora og Catherine, som sendte mig links til dette, og til den associerede V & A-udstilling, Golden Age of Couture 1947-1957. Som, dejligt, vil stadig være omkring, når jeg er i London i oktober. Hurray!

Jeg tænker på, at det måske bare er tid for mig at blive medlem af V & A. nødt til at opmuntre denne slags ting!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

En gæst rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer
LINKTASTISK FRIDAY: WORNETNESS EDITIONMAY 30, 2008 med 41 kommentarer
LINKTASTIC MONDOY! 21. april 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *