Ingen kigger!

Jeg kan godt lide denne kjole fra LuciteBox Vintage … Selvom det ser præcist ud som nederdelen ser ud til at være ideel tilbage på dig! Det minder mig om en form for japansk anime karakter. Faktisk er jeg næsten specifik, at der skal være noget manga eller anime et sted, der har et antropomorf produkt af tøj. Mest sandsynligt en der udnyttede til at tilhøre nogle vidunderlige (og magisk store breasted) japansk skolepige. (Hvis du forstår det her, såvel som send mig links, skal du holde dem SFW. Tak!)

Faktisk gjorde denne kjole mig til at tro på dette: Jeg er sikker på, at du alle ser ligheden.

Denne kjole er en ekstremt bærbar størrelse (B40 / W30) såvel som er kun $ 55! Det er ikke fattigt for noget, der indeholder en indbygget overvågningsenhed. (Jeg mener, hvis du ønskede en skjult cam, du kan erstatte de sorte knapper med lyse grå.) Og du virkelig ikke kan slå den krave, selv om jeg ville blive lokket for at tilføje sorte knapper til kravepunkterne, for at gentage Tema for nederdelen …

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

For meget? Eller aldrig nok? 21 november 2007
Wrap mønster søgte … 12. juni 2006
Tage hjerte! Det er muligt! 24. januar 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *