Hundrede Kjoler: Dag 50

Så husk Tetris-kjole? I tilfælde af at du ikke kan huske … Tilbage I 2006 bemærkede jeg idiotly, at jeg en dag ville jeg gerne have Tetris stof, så jeg kunne lave en grænse-print tetris kjole. Derefter lavede den ekstremt awesome (og cool) Jenny i kronisk Uncool noget tetris stof med spoonflower. Et par måneder senere … Denne kjole skete.

Jeg burde virkelig gå på, hvor mange mennesker der finder min blog efter googling “tetris kjole”, burde jeg ikke? Det er stadig en af ​​kjoler, jeg får de mest emails om. (Jeg havde det for at give en kort samtale på Web 2.0-topmødet.)

Her er et nærmere kig på de meget 80s-blå frontfacings:

Her er ryggen … Jeg fik næsten ikke det gullige-greeny stykke for at rydde den midterste rygsøm.

Dette mønster er Vogue 9670, som jeg har lavet ganske få gange. Her er side lynlås:

De lyse blå lommer:

Og selvfølgelig den vigtigste del – grænsen.

Jeg bærer ikke det så meget mere, fordi stoffet ikke var helt farveformet … der er fading på nederdelen:

Og på bodice:

Og især ved forhåndsømmen:

Nu når jeg køber digitalt trykt stof, vasker jeg det først med denne farvefixative ting fra Dharma (det er yderst giftigt og har en super skræmmende etiket, men det virker …) og jeg har ikke haft så mange problemer med fading siden forsøg Dette trick. (Jeg gør ikke en separat blød, bare kører det gennem den regelmæssige vask ser ud til at gøre tricket.)

Jeg savner iført denne kjole, fordi det altid får en god reaktion (og stående tilbud om demonstrationer af kærlighed, det ser ud til at være). Er der nogen, der ikke elsker Tetris?

(Og … Vi er halvvejs gjort med et hundrede-kjoler-for-hundrede-kjoler! Hvis du bare går til os, bedes du tjekke linkene til bogen her.)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Hundrede Kjoler: Dag 51July 23, 2013in “100dresser”
Op-art efter mit eget hjerte.August 21, 2006
Endelig: Tetris Kjole! 22. oktober 2009 Med 108 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *