Åh min godhed (fans selv)

så indigotogangerine efterladt en kommentar lige her i sidste uge spørger, om forstået, at denne blog blev nævnt i en bog kaldet morgenmad på Bloomingdale’s. Hvilket, Um, nej, det gjorde jeg ikke! Men det er!

Jeg tror, ​​at de fleste af jer forstår, at jeg er en ordbogsredaktør i mit “Dag Job”, men da jeg arbejdede for OUP, var jeg også en “overtagende redaktør”, hvilket betød, at jeg ikke nede, nagged, harangueret, såvel som ellers coaxed bøger fra koncepter til offentliggørelse. Jeg har en hylde af bøger i mit hjem, som jeg kan pege på såvel som staten “Jeg midtvejede dem” (og i nogle få af dem kan jeg pege på anerkendelserne for at bevise det). Lejlighedsvis, når jeg har en fattig dag, ser jeg på den hylde såvel som jeg siger til mig selv: “Det er nogle mægtige Kickass-bøger, der ikke ville være lige her, hvis jeg ikke havde hjulpet.” (Jeg er endda pryder af disse bøger end jeg er af min egen.)

Så alligevel, af * kursus * Jeg bestilte denne. Jeg kan endda sætte det på den nøjagtige samme hylde!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Disse er et par af mine foretrukne ting … 6. november 2008
The Bit Black Book of Style af Nina Garciaseptember 5, 2007
En duplik samt erklæring fra princippernes 15, 2008 med 214 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *