Gode ​​ting kommer til dem, der ligger i ventetid (på ebay)

Af grunde, der skal være smertefuldt indlysende, har jeg ønsket mere af dette materiale i årevis. Jeg købte nogle det øjeblik jeg så det, såvel som lavet en stor cirkel nederdel, som jeg har ændret mindst et par gange. Men det er quiltning bomuld, hvilket betyder, at det ikke er særligt robust, såvel som nederdelen begyndte at se lidt trist ud. Hvilket gjorde mig mere end lidt trist. (Det er en af ​​afsider af søm – selvom noget du laver koster mindre end $ 20 throwaway produktet fra H & M eller mål, koster det mere i tide såvel som følelsesmæssige investeringer, så du får mad, når den bruger ud / rips / bliver spildt på.)

Og desværre, med stof, selvom du forstår producentens navn såvel som materialets navn, kan du ikke afhænge af sælgeren, der forstår en af ​​disse informationstyper. Så det eneste du kan gøre, er ramt eBay på rutinemæssige intervaller samt tro “Hvis jeg ikke forstod noget om dette stof, præcis, hvordan ville jeg forklare det?”

Hvilket er det, jeg gjorde, såvel som nu er fire græsplæner på deres glædelige metode til mig. WOO! Med en fordel HOO!

Forstår jeg, hvad jeg vil sy med dette endnu? Ikke især. Men jeg forstår, at jeg vil lide det så godt som kram det såvel som fange det såvel som telefonopkald det George.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Gode ​​ting kommer til dem, der ligger i ventetid (på eBay) 8. maj, 2010 med 16 kommentarer
Møller i Pocketbook [Forsigtig: Lang indrejse] 2. juli 2007
Frygt for frygten for failuremay 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *