Men kan jeg måle op?

Jeg foretager normalt ikke nytårs resolutioner – jeg prøver først igen at gøre alle de ting, jeg virkelig, virkelig indikeret at gøre i det foregående år – men hvis jeg skulle foretage en beslutning for 2009, kunne det måske Vær ikke til at få nyt stof, indtil jeg har lavet en bule i det stof, jeg allerede har.

Okay, lad os se et show af hænder fra folk, der også har lavet denne beslutning i et hvilket som helst år. (Hult latter valgfri.)

Selvfølgelig, på hælene i den beslutning, sender Stephanie mig selv det:

Ville det ikke gøre bare den sødeste nogensinde shirtdress? Jeg vil dog tegne linjen (ingen ordsprog beregnet) på blyantknapper, som jeg ikke er en lærer. (Men hvis du ville, ville jeg ikke dømme. Jeg er heller ikke en dommer.)

Hvad ville du lave med dette stof? Jeg ved, at det ikke er til alles smag, så “sæt det i brand”, er et helt acceptabelt svar …

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Så hvad? 10. december 2008 med 143 kommentarer
Godt nytår! 4. januar 2010 med 49 kommentarer
Frygt for bekymringen om failuremay 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *