Holy Batwing

Dette er fra himlen til Betsy Vintage, som har en masse virkelig, virkelig charmerende og ret sjældne mønstre til priser, der passer til.

Denne fangede mit øje, selvom jeg ikke er sikker på, at jeg ville få og / eller gøre det. Nå, okay, jeg er sikker på, at jeg ville få det givet de ideelle omstændigheder, og jeg ville nok gøre det, givet et øjeblik (eller fem timer eller deromkring) af svaghed, men jeg er ikke sikker på, at jeg ville bære det. Se, hvordan kvinderne i illustrationerne har deres arme Akimbo for at vise kjoleens sleeviness? Jeg ville føle mig nødt til at stå sådan, at hele tiden jeg havde på det, og det ville gøre det svært at gøre alle de ting, jeg normalt gør i en dag, som type og kør og læs og spring til den næste sang på min iPod . Jeg tror at se mig med mine arme sådan, ville også gøre alle omkring mig ivrig, at jeg var ved at bryde ud med deres fulde navne som en forspænding til en scolding.

Se også hvordan ansigterne på illustrationerne er opkaldt til “manisk munterhed”, og hvor bare almindelig skræmmende, der kombineres med den kropsstilling? Mit ansigt er normalt på samme indstilling, så jeg vil også se sådan – som om jeg var ved at fortælle dig, at du skal indsende til vores nye Alien Overords, og jeg lavede din yndlingschokoladepudding til dessert, og det er ikke det svulme?

Hvis du vil have en kjole, der fik dig til at se på at levere en diatribe og / eller besked fra bemærkelsesværdige væsener på et bestemt øjeblik, skal du klikke på billedet for at købe mønsteret.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Sådan: Lav en tre-panel nederdel har lommerfebruaret 18, 2007
Jeg troede, du må kendte 20, 2007
RANT: Jeg ser London, jeg ser FranceOktober 28, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *