Lad ikke døren ramme dig osv.

Jeg har tænkt på det seneste, at jeg har for mange forbandede mønstre (som kun er et par kasser, der er genert af den næste størrelse op af mønstre, som er metrisk buttload af Mønstre, og godt over måden af ​​måle, jeg ønsker at ende på, hvilket er en nådig tilstrækkelighed af mønstre), og denne vil blive jettisoned i den næste bølge af, godt, jettisoning.

Jeg købte ikke dette mønster nyt (selvom sandsynligvis 1983-mig ville have været hårdt fristet), så hvordan på jorden kom det ind i min samling? Fik jeg det som ballast i en kasse med andre mønstre? Var det femogtyve cent og så jeg refleksivt greb det, med stor “Jeg tror, ​​jeg vil genoptage filmen ‘Heathers’ planer? Er min tiltrækning til farveblocking i alle dens former nok til at overvælde min sund fornuft (og ikke lide til puffed ærmer)? Var jeg fascineret af, hvordan det virker som om du ikke kan stå med din vægt jævnt fordelt på begge fødder, mens du bærer dette? Er der en del af min firbenhjerne, der reagerer med rovdyr Afly til asymmetriske flæser? Vi ved aldrig.

(Også fotoen ser også ud som 1983-versionen af ​​Blair Waldorf fra Gossip Girl, gør hun ikke?)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Sådan: Lav en tre-panel nederdel har lommerfebruaret 18, 2007
En gæst rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer
APB på en BDP (BDP = brude kjole mønster) 4. februar 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *