Sorte og lyserøde striber?

På trods af min egen forkærlighed for lyse græsplæne, som jeg ville vove til gætte, er anti-goth-farven (brimming som det er med liv og vulgar munterhed), jeg har en ikke-så-hemmelig kærlighed og beundring for den fulde goth. Jeg virkelig elsker virkelig goth mode, i alle dens sorter, men sandsynligvis min favorit goth er Manners, der løber gotisk charme skole. (Det er hende, ideelt der til venstre.)

Og fordi den manners dame har sådan udsøgt modefornemmelse, forhindres hun ofte af manglen på tilgængelighed af visse ting, idet man overvejer, at beslutningstagere enten er uvidende om efterspørgslen efter sådanne ting eller uvillige til at håndtere dem så langt avant af Garde. Så hun bad mig om hjælp til at spore et bestemt stof, og jeg spørger igen jer alle sammen.

Kender nogen individuel en kilde til sort og “cupcake pink” (se hvorfor damen er min favorit goth?) Stort stribet stof? Striberne, ideelt, ville være meget mere end 3 / 8th af en tomme bred.

Manners dame har brug for mindst fem meter, fordi den forestillede kjole omfatter en travlhed. (Åh, mit hjerte!)

Det er blevet foreslået, at damen af ​​manerne får sort og hvidt stof og farvestof det, men perfektionist, at hun er, hun er skræmt, at hun ikke ville kunne farve det jævnt. Så hun venter på det ideelle stof at komme sammen.

Og – denne anmodning fik mig til at tænke. Hvis jeg sætter en Quick-Wiki / Bulletin Board side af “Stof-anmodninger”, vil du besøge det, både for at sende anmodninger og hjælpe med at møde dem? Eksisterer sådan en ting andre steder? Jeg ville ikke levere nogen form for e-handelsstøtte – du ville nødt til at e-maile hinanden og gøre ordninger for salg og swaps jer selv – men ville simpelthen have så plads være nyttigt? Lad mig vide i kommentarerne.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Et par links til fredagjune 26, 2009 med 19 kommentarer
Pigen i den grå flannel dressaugust 16, 2006
Dagens mønsterhistorie og salg: McCall’s 4598February 1, 2012in “Pattern Stories”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *