Bookanmeldelse: Modern DIY Upholstery

Da jeg så, at denne bog var tilgængelig til anmeldelse, satte jeg min hånd lige op og sagde: “Mig, tak” og det kom bare for et par dage siden.

Jeg har endnu ikke betrukket med noget i henhold til disse instruktioner, men jeg kan fortælle, at det kun er et spørgsmål om tid, fordi reupholstery projekter involverer tre ting, jeg virkelig nyder: sparsommelig / gårdssaling, vælger stof og hammere.

Jeg har kun virkelig betrukket med et par ting i mit liv: et par stol pladser (tak, hæftepistol!) Og et par futon dækker (efter den første, jeg sagde aldrig igen i høj stemme, men selvfølgelig jeg aldrig lyttede ikke til mig selv, da jeg fortsatte og gjorde en anden). * Bemærk: Forsøg ikke at sy Futon-dæksler i et ubrugt rum i Chicago-sommeren.

Men denne bog har virkelig sat mig i brand for at gå til at prowling for en osmannisk eller to, eller måske endda en sofa. Billederne er dejlige, vejledningen virker klare ved læsning (har ikke gjort nogen endnu, selvfølgelig …) og der er endda tid-lapse videoer! Her er en med forfatteren, der genopretter en kurvvask Hæmmer.

Jeg har sikkert købt et halvt dusin vintage polstring bøger i de sidste ti år eller deromkring (herunder denne):

Men ingen af ​​dem har virkelig fået mig til faktisk at gøre nogen polstring. Jeg tror, ​​at denne bog vil være anderledes.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Bevidst inkompetencejune 3, 2014in “Erin_Sewing”
En duplik og erklæring om principper 15, 2008 med 214 kommentarer
Fem ting, jeg vil aldrig købe igenceptember 24, 2006 med 40 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *