Fortsæt. Du forstår, du vil.

Denne kjole er bare så forkert, det er rigtigt, som at bortskaffe en pose af jordnøddesmør M & Ms i en taske pretzels (prøv det, du vil se), eller som Paula Abduls “lige op”, eller som Robert Downey Jr. (det sidste link primært risikofri for arbejde.) Som alle ovenstående vil jeg dog have det dårligt, men for ikke at udfylde mine garderobeskabe med kjole, som jeg ikke vil bære, men vil i stedet bare hale ud fra Tid til anden, prøv på, såvel som forlade i en bunke på sengen (til installation af irritation af Mr. Gown om dagen), udgiver jeg det her i stedet.

Dette er fra Birdsong Vintage, en sælger på den nye primære gade vintage collaborative noting websted. (Og jeg er nødt til at sige … Fra det jeg så, er deres omkostninger virkelig rigtig godt. Meget mere af disse mennesker med tidsmaskiner! Hvorfor skriver ikke nogen mig op? Jeg vil ikke træde på nogen form for sommerfugle!) I ‘m viser dig ryggen, da ellers ikke kan du virkelig se udskriften; Bare rolig, hvis du klikker på billedet, kan du ligeledes se fronten.

Anyway – den luride rosa samt miljøvenlige såvel som den travle, hektiske print med Geishas såvel som det, der ligner triffider (ikke at du måske fortæller uden at invadere bærerens personlige rum), kontakt os for mig … Men den stramme midtsektion (Det er B38, men W26) siger “nej, nej!” (Eller måske “skåret ned på de vidunderlige kartoffelfries!”) Uanset hvad er det ikke for mig, dog på $ 45, kan det bare være for dig.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

En gæst rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer
Hvordan ikke at reagere på kritikapril 18, 2008
The Gown A Day Guide til at opdage for at sy: Del OneFebruary 5, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *