Ingen rationel grund

Af ingen rationel grund købte jeg nogle laminerede denim.

Hvis du ikke er bekendt med lamineret denim, var det et blink-og-du vil-miss-it-mønster i sidste sæson. Eller måske sæson før sidste? (Hvem kan holde styr på enhver form for mere?) Syet op i skinny jeans, der bruges med det uundgåelige (og utvivlsomt kedelige) drapey tee samt elegante sko samt udtømning taske samt jumble af halskæder. Hver gang jeg så det, blev det stylet på en type læderbukser-lite måde.

Så fordi jeg bare om den længste ting nogensinde fra en læderbukser person, er jeg ikke sikker på, hvorfor jeg købte det, bortset fra at jeg troede “Wow, jeg vil sandsynligvis aldrig se det igen, måske burde jeg få nogle “(Dette er præcis, hvordan materielle hopper er lavet, folk). Det viste sig i dag så godt som jeg slags som det.

Det er skinnende, men ikke latexy eller læderagtig – det er bestemt denim med et lag af plast på det. Det er ekstremt fremtidsmod. Julepositionen af ​​den ordinære denim såvel som laminatet udstråling er glædeligt uoverensstemmende.

Den tilsyneladende ting at gøre ville være at gøre en ekstremt monteret bombeskal kjole ud af det, men jeg vil næsten ikke gøre en mere 9929, i stedet. Det eneste problem ville samles materialet – det er virkelig tungt såvel som tykt. Måske burde jeg gå tilbage, samt gøre en mere Heidi? Eller noget andet, jeg ikke har troet endnu? Dette mønster ville være virkelig sjovt.

Forslag? Har nogen syet med disse ting før?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

En fascinerende fejl, der er 21, 2008
Party Dress! 15. december, 2013in “Erin_Sewing”
Åh, stof, hvorfor kan jeg ikke stoppe dig? 26. september 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *