Hvor mange måder?

Brug ikke kun denne mønsterbeskrivelse (fra ud af asken) en af ​​mine yndlingsord (Plastron “, en ornamental foran en kvindes bodice eller skjorte ‘), men det synes også at være en kjole, der bare græder ud for flere iterationer.

Når jeg får et nyt mønster (eller bare tænker på at få et nyt mønster) sidder jeg ned (metaforisk) og forsøger at arbejde gennem alle de forskellige måder, jeg gerne vil gøre det.

Denne, selv om jeg ikke er sikker på, hvordan det går sammen (der er en back mønster visning tilgængelig, men det er lidt lille, og jeg kan ikke puke ud af stykkerne) foreslår mig, bare for at starte:

– En sort kjole med hvidt plastron og vice-versa-en blå kjole med en mørkere blå (eller måske endda en gul) plastroning af plastronen med rør eller rickrack-fast kjole, Gingham-plastron og vice versa-koordinerende udskrifter af en slags grænsen print langs bunden af ​​fuld nederdel og bunden af ​​plastron (buet omkring plastron? – sandsynligvis umulig) – sort silke med gigantisk jeweled knap-hvid pique, kantet i rød / hvid trim i halsen, ærmer og hæmme med rød mønstret knap-blomster silke med menneskeskabt blomst i stedet for knap-ombre stof, der går fra mørke til lys på både nederdel og plastron-print stof for at ligne tv’-sne og have knap blinkende LED-lys (awesome, upraktisk)

Som du kan se, vil jeg gerne arbejde fra det konventionelle til FN-. Men hvis jeg finder ud af, at jeg kun kan se et mønster på en måde, forsøger jeg ikke at få det. Hvorfor begrænse dig selv?

Andre forslag er med glæde taget i kommentarerne. (Og forresten er dette mønster stadig tilgængeligt, $ 10, B34. Klik på billedet for at besøge siden.)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Hvorfor jeg ikke vil bruge enkelhed PrintsW-mønstre igenjanuary 13, 2012in “Mønstre”
En gæst rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer
Sådan: Lav en tre-panel nederdel har lommerfebruaret 18, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *