Mere fra min garderobe

okay, her er endnu en. Dette er min version af Claire McCardell (McCalls 4292), som et par af jer havde spurgt om. Det er i silke charmeuse, at jeg har fået på vogue stoffer, såvel som jeg antages, at det også er blåt såvel som brun, selvom den brune er virkelig en charmerende gammel guldfarve.

Her er en nærbillede af bodice:

De mørke linjer du ser i bodice er mellemrummet i min justerbare kjoleform, under stoffet. Jeg undlod at huske at kjole hende i sin hvide undershirt i dag!

Jeg troede, at dette mønster gik sammen meget let; Det har endda to sidelommer, selv om jeg endte med at bare lave en siden anvisningerne for at sammensætte lommen på lynlåsiden forvirret mig helt (og jeg var i et rush for at få det færdigt for at bære til min gode ven A’s charmerende bryllup) . Jeg tror, ​​jeg har brugt det, når eller to gange i betragtning af det da; Jeg har en cardigan, der matcher det, som kjoler det lidt ned.

Hvis jeg gjorde det igen, ville jeg tage i den øvre rygcenter søm omkring 1/2 tommer; Af en eller anden grund har jeg modsat af en Dowager’s Hump (Dowager’s Sinkhole?) Samt kjoler synes at gape på mig der. Eller måske er det smalt-shoulderedness? Jeg ved ikke rigtig. formodning velkommen.

Jeg kunne næsten ikke huske – her er bue i ryggen (undskyld for det fuzzy billede):

Charmeuse er ekstremt blød, så det har ikke loftet af buen i det oprindelige mønster.

Det er en yderst behagelig kjole – enkel at bære, såvel som den indpakket sash er ekstremt tilgivende. Jeg tror på næste gang jeg kan gøre det i sort, selvom jeg har et par lbds allerede, at jeg ikke bærer …

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Crowdsourcing Color ChoicesJuly 9, 2008
Hvorfor ikke plaid? 19. september 2007
Endnu en gang fra topmayet 27, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *