Eh. Meh. Uanset hvad.

Den ekstremt ordinaritet i dette mønster gør det specielt. Så mange mønstre har billeder! Af spændende! Glamour! Og! Hilarity! At opdage en, hvor damen synes at vente på hendes hendes husbond for at bosætte sig lørdag eftermiddags golf foursome for at sikre, at de kan komme tilbage i tiden for at køre babysitterhuset, er en eller anden måde mere af et kup.

Jeg hører hendes indre monolog som noget som:

“Tog jeg tøjet i ud af linjen? Det syntes som regn. Jeg skal ringe til Joanie’s ortodonist i morgen samt omlægge hendes aftale. Jeg vedder på, at jeg har spinat i mine tænder, meget bedre holde min mund lukket indtil jeg kan Kom på toilettet. Hvad tager Angela så længe derinde? Åh, kære, Ted virkelig mister sit hår, men jeg vil lade sin mor bringe det op. Jeg burde spørge Sheila for opskriften De fyldte champignon canapés … Jeg vedder det Pakket Salat Dressing, den sauce. Nogen kommer til at køre Keith House igen; vi skulle forlade ellers vil det være os. Måske vil jeg få en mere en af ​​de svampe, før vi går. ”

(Hvis du virkelig vil have spænding, måske sandheden, at denne kjole er på salg (15% rabat! Udnyt kuponkode Summer!) Ud af asken vil hjælpe. Salg starter nu, kører hele weekenden!)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Jeg troede, at du skulle kende kendte 20, 2007
En linktastic fredag ​​for at afslutte al linktastic fredagsmay 16, 2008
En gæst rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *