Utroligt optimistisk

Jeg ved, at hæklet går hurtigere “end strikning, men titlen på denne hæfte rammer mig som usædvanligt optimistisk. Der er ingen måde, jeg kunne få det på mit bord i morgen. (Det tager normalt en god 24 timer at rydde af alle de ting, der allerede er der, alligevel.)

Og selvfølgelig, når jeg tror “fremtid”, hvad straks springer til at tænke på, er “hæklet duge!” Derfor har alle mine robotter hjælpsomme in-brystdispensere til hjuls hjul og leveres med # 5 kroghæftninger.

Hvis du har et par morgener til at bruge til at skabe komplekse og lacy-duge, er denne hæfte tilgængelig fra Lanetz Living. Når du er færdig, hop i din tid maker og kom med det til mig! Jeg forventer dig i morgen på 4. Vi har te!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

De hemmelige liv af kjoler, vol. 6AUGUST 8, 2006
Jeg troede, du må kendte 20, 2007
Kommer snart: En kjole om dagen T-shirts! 25. maj 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *