PatternReview gemmer min røv

Jeg faldt i ligesom med denne nederdel (Vogue 1247) et stykke tid tilbage, fordi lommer!

(Ignorér floppy bluse. Hvad er det med den gigantiske floppy asymmetriske T-shirtish ting? )

Dette mønster så let, hurtigt, såvel som fineste af alle, lommer! Så jeg gjorde hvad alle skulle gøre, før jeg lavede et nyt mønster såvel som inspiceret PatternReview for at se, hvad andre mennesker har sagt om det.

Og jeg er så glad for, at jeg gjorde, da den generelle konsensus var at forlænge nederdelen med fem inches. Yep. fem inches. Hvis jeg ikke havde kontrolleret, ville jeg højst sandsynligt ikke have observeret præcis, hvor kort nederdelen var, såvel som da ville Mister Evans have kastet mig ud af Junior High Dance, jeg ville ikke have brugt nederdelen. Plus, der var en række anbefalinger til at forlade taljen og bare overflade midsektionen med et Petersham bånd, der beskæftiger sig med (hvilket er det, jeg endte med at gøre).

Der er gode tilbud af fantastiske ting om denne nederdel, jeg mener, udover lommerne. Det gik sammen på mindre end en time, herunder (maskine) Hemming. Det kræver også næppe nogen form for stof. Jeg tror, ​​at jeg havde mindre end 1,5 græsplæner af denne grøn-overdyede denim.

Jeg gjorde lidt subtil topstitching på bagsiden, som jeg ikke tror på, at du kan se her:

Og her er et meget bedre udseende af lommerne (det er et indekskort):

Med den nye længere længde rammer det mig lige ved knæet. såvel som det er virkelig behageligt. Jeg håber (på et tidspunkt i den fjerne fremtid) for at lave et par meget mere med avancerede behandlinger af de vandrette sømme (rør, måske farveblocking? Jeg har lidt pink satin, som jeg har angivet at overlejre med nogle voldsomt gul blonde såvel som dette ville være et utroligt mønster for det …)

Men den allerførste person at nævne, at en vandret søm på hofterne måske, muligvis tænkeligt, få dig til at se noget bredere får en rungende Bronx Applaud i kommentarerne. C’mon, online lidt! Du kan ikke altid bekymre dig om bredden af ​​dine hofter, ofte du behøver at bekymre sig om, hvor du skal sætte din budget og mobiltelefon! Eller om hvorfor alle under 30 synes at kun bære et kort stramt nederdel, en stor floppy bluse, såvel som fire tommer nøgenfarvede platformpumper! Bekymring for at se bredere faldt af min bekymring – om at notere for længe siden. (Men zombier er stadig på min liste. Åh ja, de pesky zombier …)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Sådan: Lav en tre-panel nederdel har lommerfebruaret 18, 2007
Arbejde i gang: Grey Ruffle DressJune 2, 2008
Hvor jeg handler min alderscertober 14, 2009 med 37 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *