Newsflash! Horisontale striber vil ikke få dig til at se federe, statsforskere

Stripe-Lovers Glæd dig! To Visionsforskere ved University of York, Peter Thompson samt Kyriaki Mikellidou, har videnskabeligt identificeret, at vandrette striber ikke vil, efter alt, gøre din bageste udseende som den brede side af en laden:

Abstrakt:

En firkant bestående af vandrette linjer vises højere såvel som snævrere end en lignende firkant bestående af lodrette linjer. Rapportering af denne illusion bemærkede Hermann Von Helmholtz, at sådanne illusioner, hvor fyldt område synes at være større end ufuldstændig plads, var typiske i dagligdagen og tilføjede observationen, at damernes framper med vandrette striber gør figuren til at se højere ud. Da denne påstand løber mod nutidig fremtrædende tro, har vi undersøgt, om vertikale eller vandrette striber på beklædningsgenstande burde gøre bæreren til at blive højere eller federe. Vi opdager, at et rektangel af lodrette striber skal forlænges af 7,1% lodret for at matche højden af ​​en firkant af vandrette striber, såvel som et rektangel af vandrette striber skal gøres 4,5% større end en firkant af lodrette striber, der passer til dets opfattes bredde. Denne illusion holder, når de vandrette eller lodrette linjer er på kjole af en linjetegning af en kvinde. Vi har analyseret, at forsikringen hævder, at disse virkninger kun gælder for 2-dimensionelle tal i en prøve 3-D-cylindre samt opdage ingen støtte til det koncept, som vandrette linjer ville være ‘opfedning’ på tøj. Betydeligt vedvarer illusionen, når de vandrette eller lodrette linjer er på billeder af en ægte halvkroppen mannequin så stereoskopisk. Alle beviser understøtter Helmholtzs oprindelige påstand.

(Fuld tekst tilbydes her)

Jeg kan godt lide videnskaben. Jeg kan også lide striber! (Okay, jeg kunne ikke lide disse, men jeg kunne lide disse.) Præcis hvor god, at en person gør det muligt for den anden! (Selvom virkeligheden bliver fortalt, er jeg aldrig rigtig bekymret over præcis, hvor stor min bageste ser ud i noget: Når det er over en bestemt afgørende masse, er der virkelig ingen mening …)

Jeg forventer at se en flotilla af vandret-stribede kjoler i de kommende måneder. Det er præcis, hvordan denne videnskabelige ting virker, ikke?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Hundrede Kjoler: Dag 3June 5, 2013in “Erin_Sewing”
Dagens mønsterhistorie samt salg: McCall’s 4598February 1, 2012in “Pattern Stories”
Jeg elsker. Stripes.February 20, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *