Søvntorbeklædning er ikke bange

pavor nocturnus eller natterror er en sovende lidelse, der får en person til at opleve høj angst, følelser af terror eller frygt, mens resten af ​​os sover fredeligt og hviler. Denne parasomniaforstyrrelse forvandler dine dage til mareridt, hvilket gør dig træt, cranky og uproduktiv.
Ikke tilfældet for Jonathan Chau, fra søvn terrorbeklædning, der sparkede sin søvnlammelse-tilstands røv ved at bruge hans alt for livlige drømme som en inspiration til sin T-shirt-linje. Det er rigtigt – han trak alt, hvad han huskede, og kombinerede det med sin stærke kærlighed til rædsel. Karaktererne tog form og blev de grafiske T-shirts, du ser nu.
Drømme, mareridt, underbevidstheden eller frygt skal konfronteres og udforskes for at forstå mere om dig selv. Jonathan gjorde nøjagtigt det og gjorde dem til en god, produktiv ting. Det er ganske imponerende at se, hvor designene kom fra, og ved, at der er så meget af en person bag sig. Linjen appellerer til den voksne, der kan bringe sit indre barn frem uden frygt for mørket. Det er den opmuntring, som man havde brug for tilbage, da han eller hun gemte sig under dækkene på grund af mærkelige lyde i huset.
Bag spændingen aspekt er det ret sjovt at blive ladet inde i en persons sind så let og genopleve sine drømme gennem den grafik, han omhyggeligt sammensatte. Ikke at vi ønsker mareridt til Jonathan, men vi er bestemt glade for at se mere af den “dybe søvn” -stil, der er vist blandt hans grafiske t-shirts såvel som originale monstermåner som “Moonster”.
De tomme T-shirts er amerikanske tøj, og designene er begrænset udgave, så tøv ikke med at have en original T-shirt med en meget personlig signatur.
Jonathan er meget aktiv på både sin blog og sin Facebook -side, hvor han vil overraske dig med særlige tilbud eller rabatter. Han frigiver snart vinterhættet i en frisk vinterlinje og holder dig opdateret på det gennem Twitter også.
Her er Sleep Terror Clothing Graphic T-shirts:

Vågn

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *