APB på en BDP (BDP = brude kjole mønster)

Jen på Momspatterns forsøger at hjælpe en kunde Opdag kjole på dette mønster – ikke dette faktiske mønster, som er til materielle roser – men den kjole, der er vogue udnyttet som Et lærred på billedet på denne mønster konvolut for de blomster, som dette mønster gør. Er det forstået?

Vi antages, at reklamen whizzes på Vogue ville bruge et af deres egne mønstre på et af deres egne mønstre, men ingen har kunnet opdage dette endnu. Kan du hjælpe?

Taler om bruder, jeg kommer til at være en brudematron igen i maj! Jeg er meget begejstret. [Ikke så interessant Erin Trivia: Derfor har jeg kun stået op i bryllupper af folk, der hedder “Vanessa”.] Dette er kjole min brud-til-være har valgt for os – jeg kan virkelig godt lide det:

(Bemærk: Hun får det ikke i sort. Du mænd forstår præcis, hvordan jeg føler om det, såvel som alligevel, det er en maj bryllup. Men du forstår hvad? Hvis hun bad mig om at bære sort, ville jeg så helt gøre det helt. Jeg gav endda at bære lilla, hvis hun ønskede mig til, såvel som lilla såvel som jeg ikke kommer sammen.)

Denne kjole er fra Watters – har nogen nogen form for praktiske forslag til håndtering af dem? De angiver “ti uger”; Er det for ægte, eller en nervøsbride-buffer?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

LINKTASTISK FRIDAY: WORNETNESS EDITIONMAY 30, 2008 med 41 kommentarer
Hvordan ikke at reagere på kritikapril 18, 2008
Den allerførste kjole såvel som den sidste dressmarch 12, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *