Hvis du tror det, vil de komme

så, denne sidste weekend talte jeg med min mor (hej mor!) Samt beklagelse, at jeg ikke kunne opdage et bestemt par sko – moss miljøvenlig runde -tet hæle med en ankelrem. Min mor var sympatisk (hun skal være, hun er min mor) Men jeg var bitter. “Hvis jeg tror på det, er de garanteret ikke at eksistere.”

Så hvad så jeg i et butiksvindue i går? Yep. Round-toed, moss-grøn, ankel-rem “suede” hæle. Til en sindssyg overkommelig pris. (De er ekstremt overkommelige sko, men jeg er ligeglad.)

Okay, okay, jeg kan høre dig angive “komme til kjole! Hvis jeg ønskede at tjekke ud blogging om skoene, ville jeg læse Manolo lige nu! Han har mere af det sjove, når jeg blogger om skoene! Som såvel som han forstår om David Hasselhoff! ”

Nå, alligevel, efter at jeg har fundet ud af, at jeg havde denne overraskende magt til at instantiere produkter i den ægte verden bare ved at tro på dem, troede jeg, at jeg ville teste det lidt mere på trivielle ting, før jeg også begyndte at ønske om bærbar kombinationskraft også som forskellige vacciner. (Jeg har tjekket ud “The Monkey’s Paw,” såvel som en stor lignende litteratur – jeg forstår præcis, hvor almindeligt ønsker at gå galt!) Så i går aftes koncentrerede jeg mig. Jeg troede svært om en silke shirtwaist kjole i et levende tryk med en fascinerende krave såvel som knapper.

Og lo! Lige her er det! Det er hos Blue Velvet Vintage, det er mindre end $ 50, såvel som det er en peck samt peck. Det har ikke kun det originale bælte, det har ligeledes en sidelomme. (Når jeg ringer til tingene i at være, rummer jeg ikke rundt.)

Så hvad er problemet? Jeg kunne ikke huske at tilføje “B36”, da jeg troede på det, såvel som dette er en B44. Det vil være en smerte i alle slags steder at ændre, men jeg tror, ​​jeg vil prøve det.

Så hvad skal jeg prøve i morgen?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Vi afbryder denne kjole blog for at tale om sko.July 29, 2006
Prom Time (Circa 1989) 20. april 2007
Og, sko.october 22, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *