Det kan jeg gøre.

Jeg kan godt lide præcis, hvordan krigsførende kvinderne i denne illustration ser ud. De er kun en sidewise glimt væk fra en ægte, filmkvalitet, glød-stil catfight.

Men jeg køber ikke dette mønster, selvom jeg kan lide stilen (og illustrationen), da jeg tror, ​​at jeg har alle dele, så godt jeg kan gøre, at trimme påvirkning på nakken såvel som ærmer selv. såvel som mest sandsynligt vil, ekstremt snart.

Jeg er ret doven – jeg tror, ​​jeg fortalte Jonquil, at jeg er helt glad for at betale vogue mønstre $ 20 for at gøre matematik for mig, så jeg behøver ikke at finde ud af, hvordan jeg laver en tiered nederdel – men jeg vil ikke betale For et mønster, der bare fortæller mig præcis, hvordan man tilføjer nogle bias trim eller en formet vendt.

Hvis du ikke allerede har denne bodice såvel som nederdel sparker rundt i din samling, skal du gå videre, så godt som klik på billedet!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Sådan: Lav en tre-panel nederdel har lommerfebruaren 18, 2007
Ingen culottes! 18. maj 2006
Ti ting, jeg skal gøre lige så snart jeg kommer til itdecember 11, 2008 med 64 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *