Klassisk, multi-tasking feriestil

Det centrerer sig alle omkring et smukt trykt nederdel, et stykke, der gør al den tunge løft for dig. Dette blomsternummer er af Mara Hoffman, og det er omdrejningspunktet, der får resten af ​​udseendet til at komme sammen ubesværet, samtidig med at det er en sjov multi-tasker, der blev parret senere i ugen med denne Fuchsia bodysuit til middag. Til dagtimerne parrede jeg det med denne pålidelige hvide knap (ja, de er teknisk mænds!), Som du har hørt mig uendeligt om-de er de bedste og så billige! Ligesom nederdelen er den klassiske hvide tee -shirt et af de stykker, du kan pakke og bære flere gange/måder, uanset om du er på vej til en damer frokost eller bare vil have noget let at smide over Jean Shorts på en tur på stranden.

Uniqlosuper ikke-jern slank-fit langærmet skjorte

Mara HoffmanPleated Floral-Print Maxi Nederdel (lignende her og her)

Eliza Jfloral midi nederdel

Da det vedrørte tilbehør, gik jeg strandbybrune til bæltet, tasken og sandaler. Sandaler og bælte er gamle standbys af mig, men denne taske er mine venner – det er herpå og ser ikke nu, men jeg tror, ​​det vil stjæle Cage Bags ‘rampelys i sommer. Enkle, klassiske neutrale toner med sjove detaljer er bedst til vinter -jaunts et sted varmt, når du endnu ikke er sikker på, hvad sjove pops af strandagtig farve du vil være i til foråret og sommeren.

Anderson’Swoven læderbælte (lignende her)

Hereuanna vævet læderspandpose (lignende her og her)

Alexandre Birmanvicky Block Heel Sandal (overkommelig mulighed her)

Hvis du vil føle, at udseendet virkelig er trukket sammen, er en klassisk ørering og Fuchsia læbe din hurtigste billet der. Sunnier, fordi jeg er en New York-vampyr og en frisk glamsquad mani/pedi (ros det), og jeg kan sightsee, shop og foto-op bogstaveligt talt overalt. Du ved, uden at bære en puffercoat. Hvilken spænding.
P.S., en glamsquad -rabat: Jeg har delt dette på instastorier, men hvis du søger at bruge glamsquad (som jeg ikke kan anbefale meget nok), skal du sørge for at bruge min rabatkode! Nye brugere får $ 25 rabat med kode Maryorton, og gentagne brugere kan få $ 15 rabat med kode Maryorton15.

Kenneth Jay Lanegold-tone kunstige perleklipøreringe

Bobbi Brownluxe Matte læbestift i Rebel Rose

Urban Outfitterscamilla Cat Eye solbriller

Tiffany & Co.Tiffany Charms Tag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *