Hvad er produktets cykeltid på McCall’s?

Takket være La Belladonna ser det ud som om jeg bliver nødt til at løbe ud til stofbutikken i aften og hente dette op – McCall’s 5137. Jeg er temmelig sikker på, at jeg skal gøre det i En størrelse meget mindre end min typiske, fordi online kataloget giver den færdige buste måling i en størrelse 6 som 44 inches. Der er forskel på “let og flowy” og “Barnum & Bailey”, du ved det.

Jeg ville også forlænge ærmerne i visning c og forkorte nederdelen. Du ved, Gud forbyder, at jeg udgør et mønster, som de berørte drafter havde til hensigt. Jeg ville helt aldrig blive bekræftet som en højesterets retfærdighed, til denne hastighed. (Få det? “Strict constructionist”? Åh, højesterets humor, hvorfor arbejder du aldrig?)

Også nakkebåndene fortsætter ikke til bagsiden (chintzy!) Og der er (efter min mening) helt overflødige backcenter sømme – jeg ville slippe af med dem ved at skære disse stykker på folden.

Anyway: produktcyklus tid. Jeg bogførte først om Duro Olowu den 11. november 2005; Dette mønster blev sandsynligvis frigivet i de sidste par uger, så en seks måneders turnaround tid ikke er så dårlig! Så, McCall’s, hvis du lytter, i november i dette år, vil jeg have et mønster til et blyantskjørt med en meget bred, forstærket talje. Ingen forreste sømning, ingen fancy hems, bare nederdel + talje. Front scoop lommer okay. (Jeg ved, at jeg kunne udarbejde det, men jeg er doven! Og alligevel vil du ikke have min $ 5?) KTHXBYE!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Okay, her er cards.june 27, 2006
Secret Lives of Kjoler Vol. 8SYTTEMBER 13, 2006
Jeg troede, du burde kende kendte 20, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *