Som om jeg ikke havde nok til at gøre …

Jeg ved, jeg ved, dette mønster ser ikke ud som mig overhovedet. Og hvis du kun kiggede på halter-topped versionen, ville du helt sikkert være rigtig. (Jeg vil kun bære en halter top efter den kommende apokalypse, når vi alle shuffler rundt i klude. Og selv da vil jeg tæve om det.)

Men jeg er fascineret af Colorblock kjole, og jeg har denne ide … hvad hvis jeg tog det mønster og “fusioneret” det med bodedet i et 50’ers mønster, jeg allerede har, så jeg kunne ændre det fra en kappe til en bodice til en fuldkjole kjole? Jeg tror, ​​det ville se rigtig sødt ud med et nederdel, der havde et kontrastbånd omkring bunden, og jeg ved, at jeg har et mønster for det.

Jeg kunne sandsynligvis ændre en 50’ers bodice for at være farveblocked lettere (skære det fra hinanden, tilføje sømtillæg), men jeg tror ikke, jeg har nogen, der er præcis den form, og jeg ville være leery for at forsøge at få den gode kurve over bustline uden hjælp.

Det ville være så sødt (jeg tror) at gøre det i striber, hvor toppen og bunden er vandret eller bias-stripet, og hovedlegemet er lodret. Eller i to forskellige størrelser af Polka Dots. Eller måske, for en gang, ville jeg gå elegant og gøre det i gråtoner.

Suk. Ikke at jeg har tid til at prøve denne fantastiske idé i overskuelig fremtid – jeg har haft en simpel taljebåndsudskiftning, der sidder på sybordet i uger, frosne seks inches i en søm. Det er ligesom de uhyggelige mysterier, min egen personlige Mary Celeste – “Hvad kunne der være sket med Erin? Hun forlod med denne nederdel var næsten færdig!”

En ting jeg har haft tid til (som Benchley sagde: “Enhver kan gøre noget arbejde, forudsat at det ikke er det arbejde, han skal gøre i øjeblikket”) skriver om rulleskøjteløb for tabt magasin. Gå tjek det ud, hvis du er så tilbøjelig.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Arbejde i gang: Grey Ruffle DressJune 2, 2008
Den første kjole og den sidste dressmarch 12, 2008
En linktastic fredag ​​for at afslutte al linktastic fredagsmay 16, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *