Og igen, fra toppen

truede jeg med at gøre en, der var for det meste orange, og her er det. Hvor forkert er det, at alle mine “hvilke sko går med disse kjoler?” Problemer kunne løses, hvis jeg kun kunne finde et par orange espadrilles? helt forkert.

Også forkert er jeg ikke matcher striberne på frontbåndet, men du ved, med sammenstød udskriver dette travlt, jeg forventer ikke, at mange mennesker selv vil bemærke. (Som det siger siger: “Hvis de er gode, vil de ikke bemærke, og hvis de bemærker, at de ikke er rart.”) Striben var ikke på kornet – de er trykt på bias, så selvom bandet Ser klippe ud på bias, det er ikke. Giver det mening? Det håber jeg. Det er en meget letvægts Voile fra Hancock’s – jeg troede, det var på salg over Memorial Day, men det var faktisk bare hængende ud ved salgsstoffet, håber at få nogle af salgsfenzyen gnid på det. Som selvfølgelig er præcis, hvad der skete; Da jeg kom til skærebordet, var jeg allerede for dybt investeret i tankerne, at det ikke var 40 procent. Disse to stoffer blev designet til at koordinere, eller i det mindste de var i samme “samling”, som jeg må sige, føles mere end lidt som at snyde, i betragtning af de sidste kjoler, enten havde stoffer skabt mere end et par årtier fra hinanden , eller som blev hentet fra forskellige lande. (Det var rart ikke at skulle se på farverne under hver pære i huset, dog for at sikre, at de virkelig matchede. Som jeg gør selv om jeg har fuld-spektrumfluorescenter i syrummet.)

Her er et nærmere billede af bodice:

Og her, for dem, der anmodede om det, er bagsiden: nederdelen er lidt hængt på dressform på højre side.

Jeg tror, ​​det er den sidste, selvom jeg har nogle røde, turkis og mørkblå paisley, der matcher præcis med en turkis scribble print … vi skal bare se.

Bare en påmindelse om, at næste søndag vil jeg være på boligarbejder boghandel hele eftermiddagen til litteraturmagasinet messen. Alle litterære magasiner $ 2, fortsætter Support Housing Works! Kom forbi i en kjole, og jeg vil give dig en pen (mens forsyningerne varer). Og hvis nogen har lavet nogen observationer af Orange Wedge Espadrilles i NYC-området, ville du lade mig vide?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Crowdsourcing Color ChoicesJuly 9, 2008
Japansk stof shopping: tomatougust 4, 2008
Møller i Pocketbook [Forsigtig: Lang indrejse] 2. juli 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *