“Hvor er papirarbejdet til Henderson-kontoen?”

Tjek denne fremragende, aldrig slidte kontorkjole fra prototype vintage. Dette er absolut, hvad du ville bære, hvis du var en go-at få professionelle kvinde i æraen. Med en sort croc taske og hæle tænker jeg, og et essentielt armbånd.

For noget denne størrelse (39/29/40) og tilstand er $ 55 en fremragende pris. Jeg tror ikke, det vil vare længe … Hvis du vil have det, snap det op.

Jeg har ikke noget som dette i dag, desværre. Det er stadig bare lidt for varmt til Hauteur. (For ikke at nævne, at mit Joan Crawford-indtryk har tendens til at opløses til Passer af hjælpeløst giggling.) Nej, i dag har jeg på en sen-1940’ers-mønsterkjole jeg lavet af letvægts frihedsudskrivning, der ligner en kombination af blomster og neuroner (don spørg) i orange, rød, teal og moss grøn på en creme jorden. Med en grøn og fløde zebra-mønster tørklæde som et bælte (godt opkald, kate!), Green Glasses and Handbag og en orange sweater. Åh ja, bekymre mig. Bekymre mig og min meningsløse kærlighed til orange og grøn sammen.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Hvor jeg handler min alderscertober 14, 2009 med 37 kommentarer
Dette -> 14. november 2008
Åh, leola.august 13, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *