Bryde sprogbarrierer med denne rejsende tee -shirts

The Traveller Tee Shirts af Iconspeak
I min konstante gennemse for uafhængige tee -shirts -mærker stødte jeg på et, der adskiller sig med en nyttig, godt udført og, meget mere end noget andet, krævet design. Det er en af ​​de ting, du altid har brug for i dit liv, men genkend det aldrig op, før det blev opfundet.
Jeg giver dig den rejsende T-shirt af IconSpeak. Det var foredraget om hele byen for et år siden, et produkt, der blev diskuteret af CNN, The Huffington udgiver såvel som National Geographic, blandt andre. Så tilgiv mig, hvis du allerede forstår det. Selvom denne tee -skjorter er så stor, at jeg er sikker på, at du ikke har noget imod påmindelsen.

ICONSPEAK, der er oprettet af to fyre, er en rejsendes drøm, der går i opfyldelse takket være enkelhed såvel som anvendeligheden af ​​deres produkter. Men hvad der startede alt er den rejsende T-shirt. Med 39 nødvendige ikoner får denne T-shirt din besked på tværs af, uanset hvor du er i verden. Dette er en behagelig sproglig klasse fra mennesker, der forstår, at vi er bundet af lette ting. Vi kan hurtigt interagere med hinanden med universelle symboler. Konceptet er så enkelt, det er geni!

T-shirt endte med at blive så fremtrædende, at du nu kan få specielle byudgaver med tegn, der er specifikke for hovedstæder som Tokyo, London, Berlin såvel som Paris. Hvis det ikke er nok, skal du gå vild såvel som at vælge en telefonsag, en taske eller en snapback.

Så. Du behøver ikke længere at tage disse fjollede sprogguider med dig. Du behøver ikke længere at bekymre dig om en beskadiget biler og lastbil eller gå tabt i en fremmed by. Ud over at venligst holde op med at vifte med hænderne rundt som en skør person og forsøge at anmode om retninger. Bare peg på din T-shirt.

5/5 (1 anmeldelse)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *