Hemmeligheden af ​​Kjoler Charity Drive 2008

Hvis du har været en læser af denne blog, ved du sikkert om de hemmelige liv for Kjoler Series. (Hvis du ikke ved om dem, er links derovre i sidebjælken, til højre.)

Og du ved sikkert også, at jeg i de sidste par år har været heldig nok til at kunne rejse penge til nogle gode velgørende organisationer ved at tilbyde at skrive nye “hemmelige liv” vignetter, hvis vi når vores donationsmål. I år håber jeg, at vi kan hæve $ 1500 for bøger gennem barer, en velgørenhed i Philadelphia, der giver bøger, især ordbøger, til fanger. De arbejder på at starte et program i et nærliggende kvinders fængsel, og vores donationer ville gå hen imod den indsats.

Hvis vi gør vores mål, har jeg en ny præmie i år. Du ser, der vil være en “hemmelig liv for kjoler” bog (ligesom mange af jer har bedt om!) Engang i 2010, fra Grand Central Publishing i USA og Hodder i Storbritannien. og gæt hvad? Det er en roman! En roman, som jeg ikke lige har færdig endnu, så jeg har plads til at omdøbe et tegn! Hvis du donerer til denne velgørenhedsdrev og email mig en kopi af din kvittering (e-mail er Erin på Dressaday Dot Com), vil jeg vælge et navn fra alle donorer og navngive et tegn i romanen efter ham eller hende. (Yep, seriøst.)

http://www.networkforgood.org/pca/badge.swf?badgeid=113162.

Jeg er ligeglad, hvis du giver en dollar eller hundrede dollars (men det er selvfølgelig, at jeg foretrækker at du giver hundrede dollars, hvis du kan …). Men hvis du overhovedet giver noget, har du en chance for at være en karakter (eller i det mindste et tegns navn) i “Hemmelighedens hemmelige liv”. Derudover har min vidunderlige redaktør på 5 Spot / Grand Central, Caryn Karmatz-Ruby, tilbudt at sende mig en kasse med deres fantastiske bøger til at give som præmier for nogle løbere (som jeg også vælger tilfældigt fra alle donorer) …

Så hvad venter du på? Rul tilbage op og klik på “Donate” knappen, og hjælp en kvinde i fængsel uddanne sig selv, så når hun er frigivet, skal hun aldrig gå tilbage.

Donatet for godt websted accepterer PayPal og kreditkort; Venligst sæt “Dressaday” i boksen “Betegnelse”, så bøger gennem barer kan sikre, at vores donationer går til deres kvinders program.

[Åh, og taler om konkurrencer, vinderen af ​​sidste uges “Indtast en stofbutik på Wiki og vinde et mønster” Contest er Jinnan-Tonnyx – Jinnan, slip mig en e-mail med din postadresse, okay?]

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Reaching New DepodedEcember 8, 2008
Secret Lives of Kjoler # 14march 27, 2008 Med 80 kommentarer
Tak! Den 22. januar 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *