En ikke-nødvendig vare

ofte ser du en kjole, og du forstår præcis, hvorfor det er på salg. som denne ene, fra nødvendige genstande, som minimeres til $ 33 på Nordstrom.com. Jeg angiver – se på præcis, hvordan chunky det gør designet (modellen!) Se. Og virkelig tror jeg, at der kun er to grunde til cowls: Satin aftenkjoler og konkurrencer, hvor målet er at udnytte så meget stof som muligt. Jeg ville tro på, at dette var sidstnævnte, bortset fra at nederdelen er så kort. Designet ser ud som om hun gerne vil trække den cowl ideel over hendes hoved.

Åh, og sagde jeg, at det er polyester? Ja. Jeg håber, at Nordstrom ikke tog en stor indstilling i disse babyer.

I andre nyheder: Jeg forsøger stadig at finde ud af, hvordan du offentliggør alle de store bog dækker i en metode, der giver dig mulighed for at stemme om dem, uden at jeg skal tælle. Også, jeg regnede med præcis, hvordan man gør Duro kjole! Jeg tror. Jeg har en muslin færdig, tog mig om en time i aftes. Det er ikke bedst (at finde ud af, hvor de skal sætte lynlåsen, vil tage et stykke tid), men det kommer derhen!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Hvor skal man tegne linjekune 16, 2009 med 63 kommentarer
En linktastic fredag ​​for at afslutte al linktastic fredagsmay 16, 2008
Tricket livet af kjoler, vol. 5JLY 16, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *