Color Crush: Marigold

Ruffled Crepe Dress: Solace London | Læderpose: JW Anderson | Ankelstrop sandaler: Sam Edelman | Rød læbe: NARS (ild nedenunder)

I dag deler jeg nogle upublicerede fotos fra et projekt, jeg behandlede med Net-A-Porter for et par uger tilbage. Fordi denne Solace London -frock i det væsentlige er solskin i kjoleform, troede jeg, at det ville være den ideelle undskyldning for at fremhæve en af ​​de mest markante farvetrends for efteråret – Marigold Yellow!

For at være ærlig, da denne farve begyndte at dukke op overalt, var jeg overbevist om, at der kun var omkring fire personer på planeten Earth, der måske trak en så dristig gylden skygge af (og jeg var ikke en af ​​dem). Imidlertid tog jeg i sidste ende springet (bogstaveligt talt – jeg badede i det væsentlige i Marigold Yellow i dette indlæg), såvel som jeg er så taknemmelig for, at jeg gjorde det. Det er overraskende smigrende på mange hudfarver, såvel som et trick, jeg har brugt til at afbalancere de stærke guld, er at parre farven med en dyb rød læbe. Som du ser i nedenstående line-up, ser farven fantastisk ud mod denim. Bare se på nøjagtigt, hvordan de stylede denne enestående frakke med en rød læbe såvel som ideelle blå jeans. Kløft.

Nedenfor har jeg afrundet mine foretrukne ringblomstgule stykker for sæsonen. Jeg tror, ​​at denne stunner ville være fantastisk for kontoret såvel som nøjagtigt hvor ideelle er disse loafers?! Lad mig forstå, hvilken du bedst kan lide!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *