NY Fashion Week: Diane von Furstenberg

Jeg ville så bære dette. Jeg mener, jeg vil højst sandsynligt tage af flap breast lommer samt forkorte ærmerne, så godt som jeg ville inspicere for at sikre, at det var silke eller bomuld samt ikke polyester jersey først, men jeg er omkring dette Materiale såvel som skåret. Absolut.

Jeg er lidt forvirret om familiemedlemsplaceringen af ​​højre såvel som venstre sidelommer – Liya har hendes venstre hånd i en lomme, der synes at være lavere end patchlommen, jeg tror jeg ser til højre. Men måske er dette en artefakt af den patenterede bane-model hip-tilt, der ikke ville være tydeligt på mig.

Det, jeg virkelig er begejstret for, forsøger at opdage bolt-ender af dette stof. Hvis nogen ser nogen, send mig en shout-out, okay? Siden hvad jeg * virkelig * vil have, er en cirkel nederdel konstrueret ud af dette stof. Knælængde, med en kontur talje for mindre bulk i den faktiske talje, at bære med en smule sort polo skjorte eller kortærmet sweatshirt samt sorte flade slouches eller ballet tøfler. Ville det ikke rock? Med en sort korthåndteret taske såvel som sorte solbriller, selvfølgelig.

Nu hvor det er februar, dør jeg for at sy for foråret. Det er siden jeg voksede op i syd; Jeg tror, ​​at foråret starter lige efter, at de skiftede mennesker tager ned deres kæmpe blinkende oppustelige udenfor Santa. Jeg går ud af min hoveddør dagligt nu tro på “hvor er min forsythia?” Jeg vil ryste i bomuldsudskrifter den 1. marts igen, jeg forstår bare det.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Den allerførste kjole såvel som den sidste dressmarch 12, 2008
Møller i Pocketbook [Forsigtig: Lang indrejse] 2. juli 2007
Shirtwaist # 2febre 27, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *