Pinstripe Coat

Talrige modetrends ser ud til at komme og gå i lynhastigheder, hvilket kan være særligt hårdt på ol ‘tegnebogen. Hvordan kan du fortælle, hvad der er her for at blive, og hvad vil der gå i et øjeblik? Jeg mener, efter Met Ball mandag aften … skal jeg bruge mine lejepenge på en Givenchy Beadazzled nøgen latex aftenkjole? Jeg mener, er det en flash i Beyoncé Pan eller en snart at være stalwart af den stilinformerede garderobe? Så meget søvn mistet over denne.

Hvis du har fulgt memorandum i et stykke tid, ved du, at jeg handler om at kombinere tidløse klassikere med aktuelle tendenser. I adskillige tilfælde er der dog ingen større investering krævet – bare nogle stylingtricks og opdateret tilbehør for at modernisere dit look.

Udstilling A: Dette marineblå og hvide ensemble. De fleste af de stykker, jeg har på i dag, er klassiske ting, som jeg har haft i årevis. Denne Duster Coat er ny, men med et klassisk snit og tidløse pinstripes ved jeg, at det vil være en alsidig topper, som jeg bærer i årene fremover. Alt andet? Klassiske, alsidige hæfteklammer i mit skab, der bare skulle være stylet og udstyret på den bedste måde at påtage sig en opdateret, urban vibe.

Ved at gemme marineskallen i min høje talje hvide silkebukser og derefter bare tilføje et par chokere og et fremtrædende bælte, er den samlede effekt af dagens look meget mere af momentet end mange af de individuelle stykker antyder .

Arbejds-passende, på mode og tegnebogsvenlig? Tilmeld mig. Og hvis det ikke er nok til at skabe en god onsdag, kan du tjekke Bonkers -salget, der sker bedst nu på Shopbop. Agh! Så meget gooooood. Jeg har inkluderet mine bedste valg i flipbook -widgeten i bunden af ​​dette indlæg til din gennemgåelse af fornøjelse …

Frakke: Topshop | Bukser: Nanette Lepore (gammel, lignende her og her) | Tank: J. Crew (gammel, lignende her og her) | Sko: Jimmy Choo (lignende her) | Taske: M2Malletier | Læder Choker: Urban Outfitters (elsker også denne) | Gold Choker: Gamle, lignende her og her | Bælte: Gamle, lignende her | Lip: Buxom (Brooklyn)

< >

Min ShopBop Lust List:

Forrige vare

1 ud af 25

Næste vare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *