Det er din dag

Jeg ønskede at sende en brudekjole i dag, men jeg kunne bare ikke finde en, der sang til mig. Og så (siden hvis du ikke kan rose skønhed, kan du altid ty til hån) Jeg ønskede at finde en, der var religible, men jeg kunne ikke finde en, der steg til højden af ​​riselighed, som jeg ledte efter. Dette er problemet med brudekjoler, efter min mening – de tjener ikke andet formål end at gøre en person (muligvis to, men normalt kun en) glad på en dag, og derfor er de ikke rigtig underlagt kritik i det samme måde som almindelige kjoler er.

Hvis brudekjoler er lige, på deres ideelle krystallinske destillationer af personlighed … Jeg vil gerne møde kvinden, der vælger denne. Af en eller anden grund, selvom det ikke ville være mit valg, tror jeg, jeg vil virkelig gerne have hende.

Klik på billedet for at gå til websiden, der tilbyder denne kjole. Hvis du køber det, skal du slippe mig en email! Vi har kaffe.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Jeg savnede blogging mod sexisme! 9. marts 2007
Bare så vi er alle ClearSeptember 22, 2006
Prom Time (Circa 1989) 20. april 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *