I ens salatdage

sendte Kate (af hatte af Katrinka) mig dette link til endnu et firma, der laver kjoler ud af mad (husk de himmelske krydderier kjole?).

Denne er fra Wish-Bone, for at fremme deres nye sprøjtbare salatforbindelser. Jeg gjorde praktisk talt kaste ud for at se videoen, da jeg indså, at den var vært for Richard Simmons (min junior high school, i et skridt for at opmuntre dårligt kropsbillede, spiseforstyrrelser og selvløkende blandt unge piger, havde os gøre hans “aerobic “LP i Gymklasse. Mange år senere købte jeg en kopi af den lp, som virkelig kommer til nytte, hvis jeg nogensinde har brug for at sprænge det fra højttalere til at lave teenagere eller noriega eller den der få offa min græsplæne).

Anyway, klik på billedet for at se modeshowet, hvor modellerne sprænge kålblade og sprøjte salat dressing ind i luften. (Hvis du kan lide denne slags ting, er det den slags ting, du kan lide.)

Jeg er virkelig ikke solgt på kirsebær-tomat smykker. Jeg håber, at de er plastik, for ellers … bare for meget klæbrig og kløende at overveje. og spild af gode tomater.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Travlt, travlt, busymay 23, 2008
En kjole til at bære i ens salatdage ….May 17, 2006
Mens du venter på foråret … 11. februar 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *