Ærmeløse frakker og bodysuits

Ærmeløs frakke: c/o whbm | Culottes: C/O WHBM | Bodysuit: c/o tuxe | Sko: Ralph Lauren (lignende her, her, her og her) | Halskæde: Gorjana | Bælte: Lignende her og her

< >

[TheFeedProducts Style = ‘Four’]

Med vores bryllup og rejser over de sidste mange uger har jeg lyst til, at jeg har mistet al følelse af tid og rum, men mine venner fortæller mig, at det er efteråret? Så når vi går ind i denne fantastiske tid på året, når alle ubehageligt danser omkring Mother Nature’s overgangsbipolaritet, tænkte jeg, at jeg ville dele denne ærmeløse kamelfrakke. Mens en ærmeløs frakke ser ud til at ringe oxymoronisk, er det faktisk et bemærkelsesværdigt stykke til efteråret, især når vi yderligere bliver til september og oktober. Jeg er en stor fan af veste (oftest af puffer -sorten) til at lagde sweatere i løbet af efteråret, så denne ærmeløse frakke virker som et elegant alternativ med de ekstra fordele ved (a), der dækker min bum og (b) føles som om jeg Det er at bære min badekåbe offentligt uden at se ud som om jeg bærer min badekåbe offentligt. Sidstnævnte er især rynket af i professionelle omgivelser. Spørg mig ikke hvorfor.

Når jeg taler om ting, der rynkede på på kontoret, vil jeg ikke anbefale at bære denne spaghetti -stropp magenta -nummer sans vest eller blazer på arbejde, men jeg ville fremhæve den, fordi det ikke er nogen almindelig tank. Det er faktisk den undvigende og formidable bodysuit. Jeg har lyst til, at bodysuits altid er polariserende, men jeg er for en enorm, massiv fan, især for arbejdende damer. Niveauet af raseri, der bygger inden i mig, når jeg regelmæssigt prøver at trække mine tee -skjorter tilbage i mine bukser eller nederdel, hver forbandede tid, jeg står op eller sætter sig hele dagen, er både urimelig og usund. Og alligevel er det usandsynligt at ændre sig, så lad os slå en bodysuit på den situation og bare have en dejlig dag, skal vi? Del.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *