Mere kjole kunst!

Undersøg dette arbejde fra kunstner Robin Barcus: “Indsamling af kys”. Hun lagde op tre kjole skitser i et galleri såvel som havde folk forlader læbestift kys på dem. Deltagende kunst, yay!

Robin gør ligeledes en række placeringsspecifikke kjoler for hver især angive i USA, * og * gør en film om det, hvilket er omkring så godt som du kan få uden at ty til den ulovlige udnyttelse af Freon.

Her er en af ​​hendes statsspecifikke kjoler (for Maine, naturligt):

Hun gjorde også en bladkjole, der er værd at se – klik på et af billederne ovenfor for at se hendes blog.

Jeg havde en hel fortegnelse over kunstkjole job at offentliggøre, før mit svære drev valgte at afslutte at være en Ossified, ikke-spinny klump … En fortegnelse Jeg vil ikke virkelig genskabe med hånden, da jeg er doven. Så hvis du mailede mig en kunstkjole link engang i den sidste måned, såvel som føler sig stærkt om det, ville du sende mig en e-mail igen? Eller i det mindste efterlade et link i kommentarerne?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Jeg savnede blogging mod sexisme! 9. marts 2007
Hvor skal man tegne linjekune 16, 2009 med 63 kommentarer
LINKTASTISK FRIDAY: WORNETNESS EDITIONMAY 30, 2008 med 41 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *