Capped pendling

skudt af Rebecca Dale

Hat: J. Team (også som det i denne farve; lignende lige her såvel som mere nedenfor) | Coat: Club Monaco (udsolgt online, dog stadig tilbydes i butikkerne; som denne beskårne version til foråret) | Skjorte: Brooks søskende | Bukser: Banana Republic | Sko: Kate Spade (Old dog lignende her, her og mere nedenfor) | Bælte: Banana Republic (lignende lige her og her) | Halskæde: Ruby Kats | Rings: Gorjana | Polsk: Essie (A-liste)

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Selvom du sandsynligvis ikke har en baseballkappe på kontoret, kan det bestemt være en fantastisk metode til at holde dit hår i inspektion, mens du tapper aspekterne under din pendling. Fordi det er det, det handler om – funktionalitet. Dette har intet at gøre med nøjagtigt, hvor stilfuld såvel som velsmagende så mange af dem er (se nedenfor). Jepp. Bare 100 procent blind pragmatisme her.

(Men alvorligt nøjagtigt, hvor adorbs er de?)

(Jeg kan ikke lide mig for bare at komponere “adorbs.”)

Glædelig mandag!

P.S. Hvis du ikke har gået ind i Longchamp Giveaway … ja, kravet om at reparere det med det samme. Til ære for 20 -års jubilæum for Longchamps ikoniske Le Pliage -tote leverer jeg en af ​​disse skønheder til tre heldige læsere. At komme ind er dumt let. Se nedenfor for detaljer!

Køb indlægget:

Longchamp le pliage bærer giveaway -regler for vejen:

Ved hjælp af Rafflecopter -widgeten nedenfor kan du gå ind i dit navn i lodtrækningen så meget som seks gange ved at gøre enhver form for følgende: (1) overholde TCC på Instagram; (2) Følg TCC på Facebook; (3) Følg TCC på Twitter; (4) Følg TCC på Pinterest; (5) Følg TCC på Bloglovin ‘; og/eller (6) tweet om gave.

Giveawayen lukker kl. 17.00 EDT torsdag den 27. marts 2014.

Tre vindere vælges tilfældigt fra kvalificerende indgange med Rafflecopter.

Hver mester får en Longchamp le pliage stor bære i farven efter deres valg.

Vindere får besked inden for 48 timer.

En Rafflecopter Giveaway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *