Foolfast sidste øjeblik ferieudseende

Holiday Cocktails, en sæsonbestemt middagsfangst med en god ven, eller bare erkendelsen af, at alle disse designs såvel som pop-ups i sidste ende kommer ned, vil sandsynligvis inspirere dig til at angive faktisk at være utrolig social. Jeg kan godt lide dette look, jeg opdagede på Nordstrom (The Mothership), da det er glade såvel som forhøjet, men ikke så åbenlyst jul-y, så det forbliver alsidigt-endda ud over december.
Men rolig, der er stadig glitrende lysekroneøreringe, dette er ferien.

Rebecca Taylortilda Velvet Pants

Halogenbow trim sweatshirt

Jimmy Chooromy Crystal Studded Pump

Jeg kan godt lide denne halogen -top med bue -accent – jeg får masser af slid ud af det i feriesæsonen, men det vil ligeledes gøre en komo i et værkantøj eller ti senere. Jeg har parret det med disse absolut nødvendige vinterblomsterbukser af Rebecca Taylor, såvel som hvis du ikke kan fortælle fra billederne, skal du forstå, at de er fløjl, venner – bliver ophidset. For at afværge frostskader toppede jeg tingene med en faux-fur-peplum-jakke, ligeledes af Rebecca Taylor, som er et af disse overtøjsstykker, der forstår nøjagtigt, hvordan man laver dit tøj, ikke skjule det. Som lovet er disse områdestjerner Crystal Chandelier -øreringe en bedste match for toppen, forudsat at halsudskæringen ikke er så egnet til en halskæde. Det er et påklædning, der er kast-på-og-go, uden at vises som det, såvel som hvert stykke er en smart, fleksibel tilføjelse til ol ‘garderobe.

Halogenbow trim sweatshirt

Rebecca Taylortilda Velvet Pants

Rebecca Taylorfaux pelsjakke

Mens jeg er på emnet med sæsonbestemt garderobe, er der så mange grunde til ikke at ignorere Nordstroms eksklusive mærker (mindst af al din tegnebog). Et par af mine personlige favoritter inkluderer altid overkommelige BP-solbriller (seriøst bare opbevar et par i hver taske til nødsituationer, de er universelle), såvel som Halogen Cashmere Hooded Duster (på større salg!), Som jeg har fablet om Før-kan være mit foretrukne eksempel på min grab-one-in-all-color filosofi. såvel som endelig Zella-leggings, hvilket faktisk gør dine drømme til virkelighed ved at bruge af-øjeblikkelige stilarter til omkostninger, der ikke er så skræmmende som din sidste bootcamp-klasse. De er modgiften til træningstøj, der også har set en spin -klasse. For meget flere favoritter bedst til feriesæsonen såvel som ud over, gennemse line-up nedenfor! Jeg mener, bare prøv at fortælle mig, at denne neonrosa sweater ikke gør dig glad.

Zellalive i leggings med høj midtsektion

Halogencashmere Hooded Duster

Chelsea28
Stinghastighed af renten skildpadde sweater

Tak Shopstyle såvel som Nordstrom for at samarbejde om dette indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *